L'OUT FOR FOOD de les Gastronomy & Technology Days 2011 es celebra al CETT
La primera jornada va estar dedicada als continguts més directament relacionats amb la gastronomia. La inauguració de les jornades va donar pas al “BLOG FOR FOOD” amb la presència de bloggers nacionals i internacionals i alguns dels cuiners que més utilitzen les xarxes socials com són: F.Adrià, Pepe Solla, Francis Paniego, Quique Dacosta, Marcos Morán i Paco Morales.
Posteriorment els assistents es varen traslladar al CETT a on s’organitzà l’ “OUT FOR FOOD” a on es desenvoluparen diferents tallers de productes, tal com el del formatge de gorgonzola o el del ternasco d’Aragó.
A continuació us detallem les activitats que es varen celebraran a la nostra escola:
OUT FOR FOOD (BY INVITATION)
(CETT Cook School premises)
---Spanish session---
14:15 Visit to CETT cook school
AULA RESTAURANT
14:30 Gourmet Lunch by Gorgonzola, Reyno Gourmet, Oviaragón, Beso de Vino, Acesur, Jamones Sierra de Sevilla y Barbadillo.
16:30 Alicia Foundation (Toni Massanés)
AULA CUINA DEMOSTRACIÓ
17:00 GorgonzoLAB innovation project & Gorgonzola workshop (Ángel León, Angela Barusi)
17:45 Showcooking by Guía Repsol (Ana Ruiz and Quintín Quinsac of the AQ rest)
18:30 Meat tasting Workshop by Cárnicas Goya (Roberto Ruíz)
19:15 Sherry Tasting Workshop by Bodegas Barbadillo (Pepe Ferrer)
Aula 1.1
20:15 Departure to the Damm premisses for the Social Dinner
El darrer dia de la jornada, dimarts 18, els principals investigadors en el camp de l’alimentació, la gastronomia i la nutrició, varen compartir els darrers avenços tecnològics dins de l’apartat “THOUGHT FOR FOOD.
Trobareu tota la informació disponible al web http://www.gastrotechdays.com/
Facebook Gastronomy & Technology Days
Twitter @gastroTechDays