Fotografia de: Curs CETT en Pastisseria de Restaurant Creativa | Pastisseria de restaurant creativa

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Pastisseria de restaurant creativa

Pastisseria de restaurant creativa

Propera convocatòria: 11/04/2024
 

Porta la creativitat un pas més enllà en la pastisseria de restaurant

Amb aquest mòdul del Diploma de Pastisseria Gastronómica, que ara pots cursar en format independent de curs de curta durada, obtindràs totes les eines necessàries per crear i desenvolupar postres de restaurant creatives.

Treballaràs les tècniques propies de la pastisseria de restaurant, la importància de l'emplatat i dos tipus d'elaboracions dolces cada vegada més presents als postres de restaurant com són els prepostres i els petit fours, entre d'altres.

Competències genèriques

  • Capacitat de treball en equip.
  • Capacitat d'organització i planificació.
  • Conèixer i aplicar les tècniques i tecnologies d'avantguarda per crear una oferta gastronòmica creativa i d'autor, que donin resposta a la demanda del sector.
  • Identificar les matèries primeres específiques per l'elaboració de postres de restaurant.
  • Reconèixer les propietats organolèptiques dels aliments per a la seva interacció i combinació en l'aplicació gastronòmica.
  • Evitar el consum innecessari de recursos.
pastisseria de restaurant

Objectius del curs

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Identificar les matèries primeres específiques per a l'elaboració de postres de restaurant.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Reconèixer els diferents elements que composen unes postres de restaurant.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Relacionar les diferents tècniques específiques per a l'elaboració de postres en plat.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Reconèixer les característiques generals de les prepostres i petit fours.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Realitzar postres al plat, prepostres i petit fours reconeixent i aplicant els diversos procediments.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Relacionar els equips necessaris amb les diferents elaboracions.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Valorar els resultats finals, identificant les anomalies possibles i les mesures de correcció.

Metodologia

La metodologia utilitzada es fonamenta en la combinació de la teoria online asincrònica i la pràctica presencial. Aquesta combinació permet a l'alumne construir una base sòlida amb aplicació dels coneixements teòrics en les sessions presencials en els espais i aules tècniques especialitzades.

La metodologia online es basa en l'aprenentatge de la teoria i la realització de les activitats d'avaluació continua, utilitzant les eines digitals més innovadores, amb plantejaments didàctics i interactius.

La formació presencial es distribueix en sessions pràctiques de grups reduïts. S'ofereix una experiència formativa immersiva amb un model pedagògic 100% pràctic en aules especialitzades.

Calendari

De l'11/04/2024 al 14/05/2024

Teoria: online

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Pràctiques: Dilluns i dimarts de 16 a 20 h

Títol i preu

Crèdits: 5 ECTS

Títol propi CETT

600 euros (inclou jaqueta, gorra de cuiner i davantal)

Vols una formació més global?
Més informació