L'alumne Jairo Toapanta guanya el 1er premi de Pastisseria Bartolomeo Scappi
11.04.19
Imatge

Aquesta setmana els estudiants de 3r curs de TCGR, Jairo Toapanta i Ferran Herrera han representat el CETT en l’edició 2019 del concurs internacional que organitza l’Istituto d’Istruzione Superiore Bartolomeo Scappi a Castel San Pietro Terme, Bolonya. En Jairo Toapanta s’ha proclamat guanyador del 1er premi de pastisseria, enhorabona Jairo!
Els organitzadors, així com la majoria d’escoles participants, pertanyen a l’Associació Europea d’Escoles d’Hoteleria (AEHT) a la que el CETT es va adherir en 2015.
A més de participar en les competicions de Pastisseria
i Cocteleria respectivament, Jairo Toapanta i Ferran Herrera, que han estat
acompanyats pel professor i Cap de Cuina de l'Escola Tècnica Professional, Oscar Teixidó, han
dissenyat una petita mostra de la cuina catalana en el context de l’esdeveniment
"Very Slow Italy – Fiera di primavera della Città Slow”, organitzat per
l’Ajuntament de Castel San Pietro i el patrocini de la Ciutat Metropolitana de
Bolonya, Regió Emilia-Romanya, i la col·laboració de comerciants i empreses
locals.
Categories
Cuina i Gastronomia