Gaig, Jubany, Escribà i Centelles inauguren la IX Trobada Gastronòmica

20.04.15
Imatge
Texto alternativo aquí

Del 21 al 23 d'abril, el Campus CETT celebra la IX Trobada Gastronòmica. 


Com cada any, la trobada es divideix en tres jornades dedicades a parlar sobre les diferentes bassants de la gastronomia amb xefs, caps de sala i experts gastronòmics a l'alumnat del CETT finalitzador dels cicles formatius de grau mitjà i grau superior i, com a novetat d'enguany, també a l'alumnat del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques.


La Trobada Gastronòmica convertirà les nostres instal·lacions en un espai d’enllaç entre l’alumnat que es prepara per formar part del sector, i les empreses i professionals de la cuina, el servei de restauració i la investigació gastronòmica. El programa organitza xerrades, tallers, demostracions de cuina i tastos de productes qualitat a càrrec de personalitats destacades del sector de la gastronomia i la restauració.


El xef Carles Gaig inaugurarà la trobada i donarà pas les ponències de Nandu Jubany, Restaurant Can Jubany 1* Michelin, Chrisitan Escribà, Pastisseria Escribà, i Ferran Centelles, Sumiller de ElBulli.


El segon dia, la jornada començarà amb els responsables de cuina, pastisseria i sala de el Restaurant Tickets 1* Michelin. A continuació la trobada se centrarà en tallers, demostracions i tastos sobre la tonyina, el foie i ginebres i tequiles amb Balfegó, Collverd i Grup Bacardí respectivament.


El dijous, s’iniciarà la jornada amb una xerrada de El Nacional & Carles Tejedor a càrrec de Carles Tejedor, i continuarà amb el Restaurant Pakta 1* Michelin i una sessió de tast i tall de pernil amb Cinco Jotas.

Cartell Trobada Gastronòmica CETT


Podeu seguir la Trobada Gastronòmica a les xarxes socials mitjançant el hashtag #trobadagastronomicacett.

Categories
Cuina i Gastronomia