Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

14.06.2018

La Dra. Irina Grevtsova participa al III Fòrum Internacional 'Virtual Archaeology - 2018'

Campus CETT-UB CETT Dra. Irina Grevtsova III Fòrum Internacional Virtual Archaeology - 2018

A finals de maig, la Dra. Irina Grevtsova , membre del Grup de recerca en Turisme, Cultura i Territori del CETT-UB, va participar al III Fòrum Internacional Virtual Archaeology-2018 , organitzat per l’Hermitage de San Petersburg. La doctora ...

Llegir tot
14.06.2018

El Dr. Enric López C. a les Jornades ON INNOVEM promogudes per l'Ajuntament de Castelldelfels

Campus CETT-UB CETT Turisme Dr. Enric López C.

El passat 12 de juny de 2018 s'ha celebrat el primer dia de les Jornades ON INNOVEM , dedicat al turisme, on s'han portat a terme varies conferències i taules rodones. El Dr. Enric López C . , professor i membre del Grup de Recerca en Hoteler...

Llegir tot
13.06.2018

L'equip guanyador del XXIII Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant del CETT al Koy Shunka Barcelona

Campus CETT-UB CETT Gastronomia Restauració Concurs de Cuina i Serveis de Restauració del CETT

L'equip guanyador del XXIII Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant del CETT, format pels alumnes Ignasi Bustamante, Guillem Delgado, Josep Queralt, Albert Reyes i Francisco Terres , va gaudir ahir, dimarts 12 de juny, d'una part del seu merescut prem...

Llegir tot
11.06.2018

Juan Manuel Salgado i Adrià Viladomat representen Espanya al Bocuse d'Or Europa

CETT exalumne Adrià Viladomat Bocuse d'Or gastronomia

L' 11 i 12 de juny , se celebra el campionat Bocuse d'Or Europa a Torino, Itàlia. Per segon any consecutiu, després de guanyar el Bocus d'Or Espanya i representar el país a la final del Bocuse d'Or Europa a Budapest al 2016, Juan Manuel ...

Llegir tot
11.06.2018

Últims dies per a tastar la Carta de Primavera de l'Aula Restaurant

Campus CETT-UB CETT Aula Restaurant

El próxim dijous 21 de juny serà el darrer dia del curs 2017-18 que l' Aula Restaurant del Campus CETT-UB oferirà servei al públic. Però no patiu, perquè com cada any, l'Aula Restaurant torna amb el nou curs 2018-19 amb m&...

Llegir tot
07.06.2018

Culmina el Projecte Erasmus+ Culinary Caravan on the move a Bardolino, Itàlia

Campus CETT-UB CETT Erasmus+ Culinary Caravan on the move

El projecte Erasmus+ Culinary Caravan on the move ha arribat a la seva culminació amb el desplaçament dels estudiants del CETT a la localitat de Bardolino (Veneto, Itàlia). Destinació on es va posar en marxa el seu projecte emprened...

Llegir tot
07.06.2018

El CETT a la 5ena Edició del Tast a la Rambla!

Campus CETT-UB CETT Tast a La Rambla Gastronomia Barcelona

Del 7 al 10 de juny a Barcelona es celebra la 5ena Edició del Tast a la Rambla , on el CETT hi col·labora novament amb 33 alumnes , 22 de cuina i 11 de sala, acompanyats per 7 professors de servei i cuina, que donaran suport tant als restaura...

Llegir tot
06.06.2018

Es gradua la promoció 2017-2018 del Grau de Turisme del CETT-UB

Campus CETT-UB CETT Grau de Turisme Turisme Direcció Hotelera Direcció Turística

El passat 4 de juny de 2018 es va celebrar l’acte de finalització d’estudis del Grau de Turisme de la promoció 2017-2018 del CETT-UB al magnífic Paranimf de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona. L&#...

Llegir tot
06.06.2018

La Universitat de Barcelona, a la què està adscrit el CETT, entre les millors universitats del món!

Campus CETT-UB CETT Universitat de Barcelona CWTS

Per una banda, els resultats de l’edició 2018 del rànquing del Center for World University Rankings (CWUR) atorga un ascens espectacular a la Universitat de Barcelona , a la què està adscrit el CETT des de fa més de 20 an...

Llegir tot
06.06.2018

Participació del Grup de Recerca Turisme, Cultura i Territori del CETT a l’Escola d’Estiu de la Universitat Laval de Quebec

Campus CETT-UB CETT Grup de Recerca Turisme Cultura i Territori del CETT

Avui dimecres 6 de juny , un grup de 23 alumnes de l’ Institut del Patrimoni Cultural de la Universitat Laval , de Québec, acompanyats pel seu director, el Dr. Habib Saidi , han assistit a tres presentacions, en francès i anglès, a...

Llegir tot