Notícies
Resultats
La Dra. Irina Grevtsova participa al III Fòrum Internacional 'Virtual Archaeology - 2018'
A finals de maig, la Dra. Irina Grevtsova , membre del Grup de recerca en Turisme, Cultura i Territori del CETT-UB, va participar al III Fòrum Internacional Virtual Archaeology-2018 , organitzat per l’Hermitage de San Petersburg. La doctora ...
Llegir totEl Dr. Enric López C. a les Jornades ON INNOVEM promogudes per l'Ajuntament de Castelldelfels
El passat 12 de juny de 2018 s'ha celebrat el primer dia de les Jornades ON INNOVEM , dedicat al turisme, on s'han portat a terme varies conferències i taules rodones. El Dr. Enric López C . , professor i membre del Grup de Recerca en Hoteler...
Llegir totL'equip guanyador del XXIII Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant del CETT al Koy Shunka Barcelona
L'equip guanyador del XXIII Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant del CETT, format pels alumnes Ignasi Bustamante, Guillem Delgado, Josep Queralt, Albert Reyes i Francisco Terres , va gaudir ahir, dimarts 12 de juny, d'una part del seu merescut prem...
Llegir totJuan Manuel Salgado i Adrià Viladomat representen Espanya al Bocuse d'Or Europa
L' 11 i 12 de juny , se celebra el campionat Bocuse d'Or Europa a Torino, Itàlia. Per segon any consecutiu, després de guanyar el Bocus d'Or Espanya i representar el país a la final del Bocuse d'Or Europa a Budapest al 2016, Juan Manuel ...
Llegir totÚltims dies per a tastar la Carta de Primavera de l'Aula Restaurant
El próxim dijous 21 de juny serà el darrer dia del curs 2017-18 que l' Aula Restaurant del Campus CETT-UB oferirà servei al públic. Però no patiu, perquè com cada any, l'Aula Restaurant torna amb el nou curs 2018-19 amb m&...
Llegir totCulmina el Projecte Erasmus+ Culinary Caravan on the move a Bardolino, Itàlia
El projecte Erasmus+ Culinary Caravan on the move ha arribat a la seva culminació amb el desplaçament dels estudiants del CETT a la localitat de Bardolino (Veneto, Itàlia). Destinació on es va posar en marxa el seu projecte emprened...
Llegir totEl CETT a la 5ena Edició del Tast a la Rambla!
Del 7 al 10 de juny a Barcelona es celebra la 5ena Edició del Tast a la Rambla , on el CETT hi col·labora novament amb 33 alumnes , 22 de cuina i 11 de sala, acompanyats per 7 professors de servei i cuina, que donaran suport tant als restaura...
Llegir totEs gradua la promoció 2017-2018 del Grau de Turisme del CETT-UB
El passat 4 de juny de 2018 es va celebrar l’acte de finalització d’estudis del Grau de Turisme de la promoció 2017-2018 del CETT-UB al magnífic Paranimf de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona. L...
Llegir totLa Universitat de Barcelona, a la què està adscrit el CETT, entre les millors universitats del món!
Per una banda, els resultats de l’edició 2018 del rànquing del Center for World University Rankings (CWUR) atorga un ascens espectacular a la Universitat de Barcelona , a la què està adscrit el CETT des de fa més de 20 an...
Llegir totParticipació del Grup de Recerca Turisme, Cultura i Territori del CETT a l’Escola d’Estiu de la Universitat Laval de Quebec
Avui dimecres 6 de juny , un grup de 23 alumnes de l’ Institut del Patrimoni Cultural de la Universitat Laval , de Québec, acompanyats pel seu director, el Dr. Habib Saidi , han assistit a tres presentacions, en francès i anglès, a...
Llegir tot