Notícies
Resultats
El Campus CETT-UB acull el prestigiós concurs "Chef Balfegó"
Per segon any consecutiu, el Campus CETT-UB ha acollit avui dijous, 20 de setembre, el Concurs " Chef Balfegó " . En la seva segona edició, Chef Balfegó està posicionat com un dels certàmens més importants d'Europa. El pr...
Llegir totTornen l'Aula Restaurant i el Fòrum!
Avui, 18 de setembre, reobrim l' Aula Restaurant amb les piles carregades després de les vacances d'estiu. El nostre equip t'espera amb la nova carta de tardor, vine a tastar-la! Trobaràs plats com raviolis de remolatxa amb nous i mató, ...
Llegir totOberta la Convocatòria a la 3a Beca DO CAVA per realitzar el Curs Superior de Sommelier CETT-UB
El Consell Regulador de LA DO CAVA , amb l’objectiu de millorar la capacitació dels professionals del sector de la sumilleria i alhora contribuir a la formació d’aquelles persones que per dificultats econòmiques i/o socials n...
Llegir totNou volum de la revista digital ARA!
La revista digital d'investigació en turisme ARA ha publicat un nou volum editat conjuntament per la Fundación Global Democracia y Desarrollo FUNGLODE de la República Dominicana i el CETT-UB. Podeu consultar el Volum 8 Número 1 aix...
Llegir totL'Hotel Alimara mesurarà el consum energètic dels seus hostes
David Pascual, responsable del funcionament de la xarxa de l' Hotel Alimara Barcelona , va explicar ahir a Rac1 la nova i pionera iniciativa que impulsarà l'hotel per conscienciar als hostes sobre el consum d'energia que fan durant la seva estada....
Llegir totEl CETT al programa Valor Afegit de TV3
Ahir 31 de juliol de 2018, el programa Valor Afegit de TV3 va emitir un programa entorn al turisme sostenible sota el títol ' És sostenible el turisme que estem rebent? '. Entre els seus protagonistes apareixien les empreses GreenCostumers , Nutrició Sense Fronteres i l' Hotel Alimara Barcelona . Totes, com a referents de turisme sostenible en hoteleria a la ciutat de Barcelona. ...
Llegir totEl CETT a l’‘Exhibició Gastronòmica: La cuina de Jilin. Intercanvi cultural culinari xinés -occidental. One Belt, One Road’
El 19 de juliol a la seu de la Fundació Institut Confuci de Barcelona es va celebrar l’ 'Exhibició Gastronòmica: La cuina de Jilin. Intercanvi cultural culinari xinés - occidental. One Belt, One Road' , organitzat per la Funda...
Llegir totEl CETT Summer School 2018 una experiència internacional inoblidable
La millor forma de formar-te en un entorn internacional i gaudint de Barcelona, són els International Programs del CETT Summer School . Els programes, de 3 i 4 setmanes, inclouen allotjament a la Residència Àgora BCN, situada al recinte ...
Llegir totFerran Adrià torna als fogons després de 7 anys i ho fa al Campus CETT-UB
Ahir, 12 de juliol, Ferran Adrià va tornar a cuinar per primera vegada des de que fa set anys va decidir tancar elBulli. El prestigiós xef va reinterpretar plats de la cuina tradicional catalana i va poder compartir aquesta experiència a...
Llegir tot"App Som-hi" guanya el Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior de l'ETP-CETT
El projecte "App Som-hi" és el mereixedor del Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior de l'ETP-CETT del curs 2017-2018 convocat per la Fundació Gaspar Espuña-CETT. App Som-hi, creat pels alumnes del Cicle...
Llegir tot