Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

27.11.2018

Apunta't al Buddy Program!

Campus CETT-UB CETT Buddy Program Grau de Turisme Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques (UB-UPC)

VOLS SER UN BUDDY? Si decideixes ser un Buddy ajudaràs en el procés d’acollida d’un estudiant internacional que ve a estudiar al CETT-UB durant un o dos semestres en les formacions de Grau de Turisme o de Ciències Culinà...

Llegir tot
26.11.2018

Zero Food Waste Barcelona, àpat multitudinari i gratuït de reaprofitament, cuinat per l’equip del Campus CETT-UB

Zero Food Waste Barcelona, àpat multitudinari i gratuït de reaprofitament, cuinat per l’equip del Campus CETT-UB Acció de la Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA) per lluitar contra el malbaratament alimentari Avui s̵...

Llegir tot
23.11.2018

II STCB: Especialistes en turisme intel·ligent comparteixen les tendències del sector, durant tres jornades al Campus CETT-UB

II Smart Tourism Congress Barcelona Especialistes en turisme intel·ligent comparteixen les tendències del sector, durant tres jornades al Campus CETT-UB · El congrés internacional conclou amb la participació dR...

Llegir tot
22.11.2018

Arrenca el II Smart Tourism Congress Barcelona

STCB Smart Tourism Congress Barcelona CETT Campus CETT-UB Jornada Emprenedors Emprenedoria Premis Innovació Turisme

Experts en turisme i acadèmics internacionals de 15 universitats es citen al Campus CETT-UB de Barcelona. · Ahir es van lliurar els premis del XIV Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic així com el Premi Honor...

Llegir tot
20.11.2018

4 dies per la Zero Food Waste Barcelona!

Zero Food Waste Barcelona, àpat popular gratuït i cuina de reaprofitament a càrrec del Campus CETT-UB Una acció de la Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA) per lluitar contra el malbaratament alimentari Segons...

Llegir tot
15.11.2018

THE KNOWMADS a les xarxes socials!

L’equip d’alumnes que participa al concurs EMCup 2019 , ja ha obert els seus perfils a les xarxes socials, concretament a Facebook, sota el nom @CETTKnowmadsEMCup2019 , i a Instagram, sota el nom @emcup2019_cettknowmads . Aquest és ...

Llegir tot
08.11.2018

El CETT cuina per la Jornada Zero Food Waste!

Per primera vegada, el CETT i, més concretament els nostres xefs i professors de cuina, Oscar Teixidó, Fernando Martínez Conde i Felipe Celis, seran els encarregats de confeccionar el menú solidari de la Jornada #zerofoodwaste. A...

Llegir tot
07.11.2018

Comença la carrera del mentoring!

El dimarts 6 de novembre , els tres guanyadors del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2018 , van presentar els seus projectes davant d’una trentena de possibles mentors. Primer els guanyadors de l’edició...

Llegir tot
06.11.2018

Compte enrere pel II Smart Tourism Congress Barcelona!

Els experts en turisme intel·ligent es citen al Campus CETT de Barcelona · Tot a punt pel congrés turístic focalitzat en innovació, sostenibilitat, tecnologia i governança. · Participen més de 15 univ...

Llegir tot
25.10.2018

Queda inaugurat el Curs Acadèmic 18/19!

El Campus CETT-UB destaca l’increment de l’alumnat internacional aquest curs · El Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB inaugura avui, dijous 25 d’octubre, el curs acadèmic 2018/19 en un a...

Llegir tot