Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

11.04.2019

L'alumne Jairo Toapanta guanya el 1er premi de Pastisseria Bartolomeo Scappi

Campus CETT-UB CETT alumnat ETP Cuina Pastisseria Gastronomia Concurs Internacional

Aquesta setmana els estudiants de 3r curs de TCGR, Jairo Toapanta i Ferran Herrera han representat el CETT en l’edició 2019 del concurs internacional que organitza l’ Istituto d’Istruzione Superiore Bartolomeo Scappi a Castel San...

Llegir tot
10.04.2019

Tens un projecte en ment o has creat una empresa recentment? ET BUSQUEM!

CETT FGE-CETT Fundació Gaspar Espuña turisme hoteleria gastronomia concurs projectes mentoring formulari participació

Tens un projecte en ment o has creat una empresa recentment? ET BUSQUEM! XV edició del Concurs de Projectes Emprenedors premia noves iniciatives en el sector turístic, hoteler i gastronòmic que encara estiguin en procés de cre...

Llegir tot
09.04.2019

La galera: cuina creativa i de proximitat al CETT de la mà del xef Vicent Guimerà

Campus CETT-UB CETT Vicent Guimerà llibre galera xef cicles formatius cuina restauració gastronomia

Avui 9 d'abril, els nostres alumnes de Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina, Gastronomia i Restauració i de Grau Superior en Direcció de Cuina han gaudit d'una brillant demostració de cuina creativa i de proximitat a càrrec d'...

Llegir tot
03.04.2019

6 d’abril: la Jornada de Portes Obertes del Campus CETT-UB

Campus CETT-UB CETT JPO Jornada de Portes Obertes estudis formació turisme hoteleria gastronomia

Sabies que el turisme mundial va créixer el 2018 un 6% i va aconseguir els 1.400 milions de viatgers dos anys abans del que es preveia? I que el nostre país és el cinquè del món amb més estrelles Michelin i millor valorat ...

Llegir tot
02.04.2019

Torna el Barcelona Tourism Summit!

CETT Turisme Barcelona Barcelona Tourism Summit innovació

L' 11 d'abril se celebra una nova edició del Barcelona Tourism Summit , si vols assistir, aconsegueix aquí les teves entrades ! QUÈ ÉS? Com seran les ciutats del futur ?, Com ens afecta l'economia col·laborativa en la nostra f...

Llegir tot
01.04.2019

Estrelles Michelin reivindiquen la cultura i la cuina catalana a l’alta gastronomia

Campus CETT-UB CETT XIII Trobada Gastronòmica gastronomia cuina cuina catalana restauració estrelles michelin

· La cuina catalana és la protagonista en aquesta cita obligada pel sector i que, enguany, coincideix amb el III Congrés Català de la Cuina · Els professionals de l’àmbit gastronòmic aposten per una cuina que...

Llegir tot
28.03.2019

Una delegació d’EUREGA (EUropean REgions of GAstronomy) ve a Catalunya per conèixer casos de bones pràctiques en l’àrea de gastronomia

Campus CETT CETT-UB CETT EUREGA Projecte europeu

Catalunya, a partir de diversos projectes públics i privats, és considerada com un referent internacional en el binomi Gastronomia i Educació. Catalunya és l’amfitriona de l’ Interregional Exchange Visit del P...

Llegir tot
27.03.2019

Una quinzena de xefs de primer nivell apropen l’actualitat de la gastronomia i la restauració als alumnes del CETT

Campus CETT-UB CETT Trobada Gastronòmica Gastronomia Restauració Cuina alumnat

L’Escola Tècnica Professional del CETT impulsa la XIII edició de la Trobada Gastronòmica , emmarcada enguany dins del III Congrés Català de la Cuina. Uns dies plens d’activitats que tenen com a objectiu principal ap...

Llegir tot
26.03.2019

El Dr. Nelson H. Graburn protagonitza la I edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism

Campus CETT-UB CETT Casa Vicens Seminars Dr. Nelson H. Graburn Turisme Destinacions Barcelona

Ahir, 25 de març, la Casa Vicens a Barcelona va acollir la primera edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism . ‘La imatge turística de les destinacions’ va ser el tema d’aquest primer seminari, coorgan...

Llegir tot
25.03.2019

El projecte ‘La ciència que s’adquireix a la cuina’ crea una app i un Centre Virtual d’Aprenentatge

Campus CETT-UB CETT FECYT Projecte Ciència Cuina Gastronomia investigació

• El projecte crea i implementa un Model Educatiu Transversal i Interdisciplinari (METI) amb la cuina i la gastronomia com a eix principal • La app desenvolupada ja està disponible per Android i iOS • A més, es publicarà un llibre amb l’Editorial Trea per difondre els resultats El projecte ‘La ciència que s’adquireix a la cuin...

Llegir tot