Notícies
Resultats
Les Barcelones com a destinació turística
Que Barcelona és una ciutat turística i on aquesta activitat ha experimentat un creixement exponencial en els últims anys, ningú ho posa en dubte. Ara bé, si ens situem davant el mapa de l’àrea metropolitana d’...
Llegir totOpen Master Class: Evolució de la gestió de negocis en la restauració
Màster en Direcció de Restauració 12 de maig de 2020, de 17.30 - 20.30 h La gestió de negocis és la pedra angular de l'èxit i la sostenibilitat econòmica de qualsevol restaurant. No obstant això, som veritableme...
Llegir totIII edició CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism: Overtourism. repercusiones y afectaciones sociales en ciudades turísticas
El 2 de març es va celebrar la III edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism a la Casa Vicens. Un espai de diàleg obert i transversal sobre temes d’actualitat en turisme organitzat en el marc del Màster Ofici...
Llegir totArrenca la XIV Trobada Gastronòmica CETT
Joan Roca, xef del Celler de Can Roca: “El nostre ofici és una cadena d’emocions i hem de cuidar a tothom que en forma part” • La importància dels sentits i la ment en la gastronomia ha centrat les intervencions de ...
Llegir totEl CETT i Vodafone crearan un Observatori de Digitalització per impulsar la innovació als sectors turístic, hoteler i gastronòmic
Durant aquest any i el vinent, el CETT, la CETT Fundació i Vodafone s'uniran per analitzar els reptes tecnològics actuals amb els principals actors del sector turístic i de l'àmbit docent. El CETT, centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, juntament amb la CETT Fundació , que impulsa projectes em...
Llegir totL’ús del màrqueting digital en el sector de l’allotjament turístic a Catalunya, a debat al primer Observatori CETT de l’any
El sector dels allotjaments turístics debatrà a l' Observatori CETT la integració de les eines de màrqueting digital d’aquest àmbit a Catalunya , en un acte que se celebrarà el pròxim dimecres 11 de març de 9 a 11 h a l’Hotel Alimara Barcelona. El debat coincideix amb la presentació d’un estudi pioner liderat pel grup de recerca GRA...
Llegir totL'aportació del turisme gastronòmic als 17 objetius de desenvolupament sostenible
La sostenibilitat és un element indiscutible en el desplegament de qualsevol tipologia de turisme. Tant la seva dimensió mediambiental, com l'econòmica i la sociocultural, han d'equilibrar-se per aconseguir que el desenvolupament present no comprometi en cap cas el desenvolupament futur. Aquest és el compromís a què van arribar 150 països al 2015, tot definint...
Llegir totTaula rodona sobre l'emergència climàtica i el turisme
El dia 11 de febrer el CETT ha celebrat la taula rodona Emergència climàtica i turisme en què ha participat la Dra. Rosa Maria Fraguell, professora titular en el Departament de Geografia de la Universitat de Girona; i Salvador Samitier, ...
Llegir totEl CETT Talent reuneix un centenar d’empreses i institucions amb els futurs professionals del sector turístic i gastronòmic
• Aquesta jornada anual és el punt de trobada entre els professionals del turisme, l’hoteleria i la gastronomia i l’alumnat i Alumni del CETT-UB • Els dies 11 i 12 de febrer, els estudiants podran gaudir de diverses inter...
Llegir totA la recerca de la identitat turística catalana
La construcció del sector turístic català i la recerca d’una identitat turística pròpia venen d’enrere. Així en deixa constància la recent publicació ‘100 anys de congressos de turisme de Catalu...
Llegir tot