Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

13.11.2020

El món del vi, en femení

Sommilleria vi dones formació enologia enoturisme gastronomía COVID-19

El sector vinícola ha estat vist durant molts anys com un món masculinitzat, on les dones, tot i també ser-hi presents, sovint estaven a l’ombra. Actualment, en un moment en què el sector vinícola català ha agafat força i els seus vins i professionals de l’enologia i la sommelieria són reconeguts arreu, les dones hi tenen un paper molt destaca...

Llegir tot
12.11.2020

Coneixement, sostenibilitat, tecnologia, solucions i confiança, els cinc eixos del III CETT Smart Tourism Congress Barcelona

III CETT Smart Tourism Congress Barcelona Turisme sostenibilitat smart tourism turisme intel·ligent

· Durant la Jornada Acadèmica, els investigadors han posat en comú diferents treballs que es desenvolupen en l'àmbit de la recerca sobre el fenomen de l' smart tourism · La relació entre sostenibilitat i turisme intel·ligent ha centrat la intervenció del Dr. Josep A. Ivars-Baidal, professor de Geografia Regional i Turisme a la Universitat d'Alacant ...

Llegir tot
12.11.2020

El contagio de la COVID-19 en los departamentos de compras de hostelería

Afortunadamente, no hablamos de los contagios positivos de COVID-19 entre los profesionales del área de Compras de hostelería, sino del contagio departamental de esta área de gran responsabilidad. Y es que sin duda también Compras ha recibido un alto impacto negativo en su gestión operativa y estratégica desde el mes de marzo. En primer lugar, ha saltado por los...

Llegir tot
11.11.2020

Els experts reivindiquen la cooperació com a element clau per a la recuperació del turisme global

Smart Tourism Turisme ciutats III CETT Smart Tourism Congress Barcelona sostenibilitat

· Les bones pràctiques en la gestió intel·ligent del turisme, la reactivació del sector després de la COVID-19 i el lideratge femení i l'emprenedoria han centrat les primeres jornades del Congrés · La innovació i la sostenibilitat sorgeixen com a aspectes fonamentals per a la recuperació del sector turístic El CETT-UB, centre uni...

Llegir tot
10.11.2020

El CETT-UB reuneix experts en turisme intel·ligent al III CETT Smart Tourism Congress Barcelona

III CETT Smart Tourism Congress Barcelona turisme smart tourism

· La reactivació del turisme a partir de les solucions vinculades amb l’smart tourism, el lideratge femení o l’emprenedoria, algunes de les qüestions que es debatran al congrés. · El congrés, que enguany se celebrarà en format online, constarà de tres jornades: la professional, la d’emprenedors i l’acadèmica. El CET...

Llegir tot
09.11.2020

El Fòrum REDINTUR CETT-UB celebra una dècada

REDINTUR CETT-UB postgraus recerca turisme

La xarxa interuniversitària de postgraus en turisme REDINTUR juntament amb el CETT-UB organitzen la desena edició del Fòrum. Una dècada després, s'han sumat nombroses universitats espanyoles a la xarxa, fins arribar a sumar un total de 28, respectant un dels principals objectius: promoure el valor estratègic dels estudis universitaris de turisme en un país en ...

Llegir tot
04.11.2020

Formació, coneixement i recerca, claus per a la reactivació del turisme a Barcelona

turisme futur Barcelona COVID-19 formació investigació

La crisi de la COVID-19 ha tingut conseqüències en tots els àmbits de la societat i, en aquest context, la reactivació econòmica de ciutats com Barcelona i, en concret, del sector turístic, és clau. Davant el nou escenari, l’Ajuntament de Barcelona ha organitzat el webinar ' Reset turístic. Nou escenari, noves oportunitats ' per analitzar la situaci...

Llegir tot
03.11.2020

L’adaptació del professorat a les mesures de la COVID-19

Formació COVID-19 CETT

La COVID-19 ens ha portat a un context canviant, en el qual tota la societat s’ha d’adaptar a les noves mesures que s’implementen segons l’evolució de la pandèmia. Als inicis, es va produir un confinament total, obligant al professorat a adaptar la formació per impartir-la a través de canals online. Com va ser la seva adaptació? Quins canvis han ...

Llegir tot
02.11.2020

L’alumnat del CETT opta a participar al concurs internacional European Mise en place Cup

Grau de Turisme Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques European Mise en place Cup EMCup

Alumnes de segon, tercer i quart any del Grau de Turisme i del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT han participat a la primera fase de selecció de l’ European Mise en place Cup 2021 (EMCup), el concurs internacional de les millors escoles europees de gestió hotelera. El certamen se celebra anualment i tindrà lloc a la ciutat holandesa de Maa...

Llegir tot
29.10.2020

Els membres afiliats de l’OMT treballen en les sinergies entre turisme i cultura

OMT turisme cultura TURCiT Càtedra UB de Turisme Hoteleria i Gastronomia CETT

Compartir coneixement i bones pràctiques resulta clau per a les destinacions, sobretot en un moment com l’actual, marcat pels efectes de la COVID-19. El CETT, com a membre afiliat de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) , participarà demà a la reunió del grup de treball de membres afiliats sobre les sinèrgies entre turisme i cultura. El grup, imp...

Llegir tot