Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

12.01.2021

La salut del turisme, a les nostres mans

Turisme COVID-19

La pandèmia de la COVID-19 i els efectes que ha tingut a tota la societat ha fet visible la necessitat que els sectors turístic i sanitari vagin de la mà. Aquesta és la qüestió que centra l’article d’opinió de la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, a Línia Sant Andreu. Així mateix, Abellanet reflexiona sobre com les destinacions turí...

Llegir tot
11.01.2021

Les tendències en el sector de la restauració per al 2021

Sostenibilitat restauració gastronomia formació futur CETT

Com serà l’alimentació del 2021? Quines tendències en alimentació i restauració s’imposaran aquest any? La secció de gastronomia del programa ‘Tot és comèdia’ de Cadena SER s’ha centrat en aquestes qüestions i en el futur del sector de la restauració. El programa ha comptat amb la participació de la Directora E...

Llegir tot
09.01.2021

Un turisme més sostenible, un dels reptes del sector per al 2021

Màster en Direcció d’Empreses Turístiques Turisme

El nou any planteja grans reptes a tota la societat i especialment al sector del turisme. La recuperació de la crisi arran de la COVID-19 és la principal fita d’un sector que, sens dubte, ha d‘incloure l’aposta per la sostenibilitat. Aquesta és la qüestió que ha tractat Gente Viajera Catalunya, d’Onda Cero, en un dels primers programes de l’...

Llegir tot
08.01.2021

5 aliments que t’ajudaran a rendir més en època d’exàmens

Examens alimentació cuina gastronomia GRCiG Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia

S’acosten els exàmens i, a l’hora d’estudiar, no només és important el mètode de treball que funcioni millor a cadascú, sinó que l’alimentació també juga un paper rellevant i pot ajudar-nos a rendir més. Hi ha molts aliments que, per les seves qualitats, ens aporten una dosi extra d’energia i ajuden al nostre rendiment. ...

Llegir tot
08.01.2021

La recerca al CETT-UB: més de 150 activitats durant el curs 2019-2020

TURCiT Grup de recerca en Turisme Cultura i Territori GRATiR Grup de recerca en Allotjaments Turístics i Restauració GRCiG Grup de recerca en Cuina i Gastronomia Recerca CETT Turisme Hoteleria Gastronomia

El turisme cultural, la sostenibilitat turística, el rendiment i la productivitat en allotjaments turístics i restauració i la innovació gastronòmica han estat les principals línies de recerca El CETT-UB ha dut a terme durant el curs 2019-2020 més de 150 activitats relacionades amb la recerca en les seves àrees d’expertesa: turisme, hoteleria i g...

Llegir tot
07.01.2021

La usabilitat web en el sector hoteler de Barcelona

Màster en Direcció d'Empreses Turístiques turisme Barcelona Usabilitat Internet

Internet té un paper fonamental en la societat i les noves tecnologies estan modificant el comportament dels consumidors. Així ho mostren les xifres de facturació a través d’ e-commerce , que augmenten cada any, i, a més, l’impacte recent del coronavirus també ha contribuït a la consolidació de la tendència de les compres online . Una de ...

Llegir tot
21.12.2020

Com triar els vins dels àpats nadalencs?

· Els experts del CETT-UB, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, donen algunes recomanacions per maridar els plats nadalencs · Per sorprendre els comensals amb un àpat gastronòmic es recomana escollir un vi per a cada plat Les trobades d’aquestes festes de Nadal seran més reduïdes, amb els familiars amb qui convivim...

Llegir tot
21.12.2020

Les 5 recomanacions clau per evitar el malbaratament alimentari durant aquestes festes de Nadal atípiques

Nadal COVID-19 malbaratament alimentari festes esdeveniments gastronomia cuina sostenibilitat ODS

· Els experts del CETT-UB, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, aconsellen fer un consum responsable durant aquestes festes · Planificar els menús, el nombre de comensals i reaprofitar ingredients, algunes de les principals recomanacions Les festes de Nadal seran, enguany, atípiques. Les trobades seran més reduïdes, ...

Llegir tot
18.12.2020

El talent digital en el sector Travel Tech

Turisme tecnologia TIC empresa formació

Un dels principals reptes de les indústries tecnològiques és la captació i la retenció del talent digital, un repte que és compartit pel sector traveltech . En aquest sentit, la iniciativa Clúster TIC Turisme ha organitzat un acte per conèixer les dades i conclusions de l’informe “ El talent digital en el sector Travel Tech ” i compta...

Llegir tot
18.12.2020

La col·laboració, clau per reduir la bretxa entre formació i empresa

CETT CETT-UB formació empresa

CEHAT (Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos) i Turijobs han reunit diferents agents del sector del turisme per definir el Next Tourism Generation i consensuar l’oferta formativa dels professionals del futur atenent les necessitats del sector. El debat té l’objectiu de crear un marc col·laboratiu a Espanya per compartir les capacitats i...

Llegir tot