Notícies
Resultats
Els Premis CETT Alimara Barcelona reconeixeran aquest dijous la perseverança del sector turístic, hoteler i gastronòmic durant la COVID-19
En la 36a edició, més de 100 candidatures han participat als premis, que es lliuraran en La Nit dels Alimara El CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, juntament amb el Saló del Turisme B-Travel i Fira de Barcelona , organitzen la 36a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona, que es lliuraran aquest dijous 10 de juny a les 19h ...
Llegir totPresentació del II Institut de la Digitalització del Turisme Vodafone Business-CETT
El CETT i Vodafone presenten dijous, de 10.00 a 11.00 h, les dades del II Institut de la Digitalització del Turisme Vodafone Business-CETT. Aquesta edició analitza les motivacions del turisme europeu abans de la temporada d’estiu a Espanya. El treball continua la feina del primer Institut . L’any passat, es va mesurar l'impacte de la pandèmia en el sector: les motivacions del turista espanyo...
Llegir totLa sostenibilitat, el futur de la gastronomia
Des d’un temps ençà, la sostenibilitat és un dels reptes globals més importants que tenim al davant com a societat. Ja no es tracta només de ser responsables amb el medi ambient, sinó que és un compromís que va molt més enllà. Així ho demostren els Objectius de Desenvolupament Sostenible , que abasten tots els àmbits: salut, educació, turisme i, també, la gastronomia. Així ho indica la Dra. Mar...
Llegir totPresència del CETT al programa MasterChef
El CETT ha estat present al darrer programa de MasterChef, de Televisió Espanyola. Una de les proves de l’espai emès dimarts passat va tenir lloc a Barcelona, que és Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Una vintena d’alumnes dels cicles de Tècnic en Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració i de Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració del CETT van ser els encarregats de...
Llegir totArticle sobre el futur del turisme postpandèmia al Via Empresa
El diari digital Via Empresa publica aquest dimarts l’article Darwinisme en el sector turístic, de Joan Ramon Blaya, director de programes de digitalització i innovació del CETT-UB. El text analitza com hauran de canviar el turisme i les empreses per sobreviure la postpandèmia. En l’article, Blaya hi destaca que, d’aquest escenari, “només ens en sortirem preparant els professionals i els emp...
Llegir totEl CETT publica les conclusions de l’Observatori ‘Transformació tecnològica i talent digital en turisme’
El CETT, des del seu compromís amb la generació i transmissió de coneixement expert, publica el més destacat de la darrera edició de l’Observatori CETT, que va posar el focus en la transformació digital del sector turístic i la importància d’impulsar la formació per fer-la efectiva. L’acte va comptar amb experts de l’àmbit de la innovació i la formació, que van compartir diferents perspectiv...
Llegir totÈxit de participació al CETT Talent
La 20a edició del CETT Talent, el més potent esdeveniment de talent portat a terme al darrer any vinculat als sectors turístic, hoteler i gastronòmic, va registrar un alt nivell de participació. Durant la jornada, més de 414 alumnes i 125 Alumni de la comunitat CETT van poder gaudir d’un espai privilegiat d’interacció amb les més de 70 empreses participants. Compartint les seves motivacions ...
Llegir totEl CETT-UB coorganitza el II Congrés Llatinoamericà d’Investigació en Hoteleria i Restauració
El CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastonomy adscrit a la Universitat de Barcelona, la Facultat d’Administració en Hoteleria i Turisme de la Universitat Peruana de Ciències Aplicades i la Facultat d’Administració d’Empreses Turístiques i Hoteleres de la Universitat Externado de Colòmbia coorganitzen la segona edició del Congrés Llatinoamericà d’Investigació en Hoteleria i Rest...
Llegir tot250 Persones assisteixen a la Jornada de Portes Obertes del CETT
El CETT va celebrar dissabte passat la Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer els cicles i els graus de turisme, hoteleria i gastronomia del centre. Unes 250 persones, entre potencials estudiants i acompanyants, van conèixer els cicles i els graus del CETT gràcies a presentacions i tallers amb professorat i alumnat per mostrar l’experiència d’estudiar en aquest centre. A més dels con...
Llegir totEls experts coincideixen que la transformació de la gastronomia cap a la sostenibilitat és inajornable
El CETT-UB presenta el Màster Oficial en Gastronomia Sostenible, la nova formació que prepara els professionals per integrar la sostenibilitat al sector de la gastronomia L’adaptació a la sostenibilitat és un dels grans reptes de la gastronomia en els pròxims anys. Aquesta ha estat la qüestió que ha centrat la XV Trobada Gastronòmica , impulsada pel CETT-UB, centre universitari de referència...
Llegir tot