Presència del CETT al programa MasterChef
El CETT ha estat present al darrer programa de MasterChef, de Televisió Espanyola. Una de les proves de l’espai emès dimarts passat va tenir lloc a Barcelona, que és Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Una vintena d’alumnes dels cicles de Tècnic en Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració i de Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració del CETT van ser els encarregats de servir els plats d’aquesta prova, elaborats pels xefs Oriol Castro i Mateu Casañas, del restaurant amb dues estrelles Michelin Disfrutar, que van dissenyar un menú que va ser degustat per 80 col·laboradors del projecte d’Alimentació Sostenible. Entre ells, hi era present Nan Ferreres, directora de l'Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT, que va valorar un dels plats elaborats pels concursants durant el programa.
En el marc de la capitalitat de l’Alimentació Sostenible, el CETT també s’ha involucrat en el projecte Menú de les Estacions.