Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

05.10.2021

Participació del CETT en la Setmana de l’Alimentació Sostenible i en el Gastronòmic Fòrum Barcelona

sostenibilitat gastronomia master

El CETT s’implica en la Setmana de l’Alimentació Sostenibl e i en el Gastronòmic Fòrum Barcelona amb diversos actes els propers dies. Presentacions, taules rodones, àpats, demostracions, tallers i suport tècnic són algunes de les contribucions del CETT en aquests esdeveniments per difondre els valors de l’alimentació sostenible. (Fotografia: @doscucharas) Dimecres, 6 d’octubre - Presen...

Llegir tot
27.09.2021

Bissan Abuzahra, estudiant de Turisme: “El CETT-UB és una universitat consolidada i és a Barcelona, la ciutat més interessant del món”

alumnes cett grau turisme

Bissan Abuzahra va néixer a l’Aràbia Saudita, però és de Palestina. Té 24 anys i estudia el Grau de Turisme al CETT-UB. Li encanta viatjar a nous països i explorar nous llocs i conèixer gent nova. Està interessada en la realització de vídeos i l’edició de fotografies. Tot i això, és nova en la indústria cinematogràfica. Per tant, encara està aprenent. Per què vas decidir estudiar al CETT-UB?...

Llegir tot
27.09.2021

El doctor Jordi Arcos explica les bases per repensar el turisme de qualitat a 'Via Empresa'

dia mundial turisme el futur del turisme formació turisme grau turisme màster turisme

El coordinador de recerca del CETT-UB, el doctor Jordi Arcos , publica avui a Via Empresa l’article Quines són les bases per repensar el turisme de qualitat? , coincidint amb el Dia Mundial del Turisme . En relació amb la pregunta que planteja a l’article, Arcos afirma: “En moltes ocasions, a l’hora de respondre aquesta pregunta, situem com a base de la distinció entre allò que és turisme de ...

Llegir tot
20.09.2021

Júlia Caparrós (Ciències Culinàries i Gastronòmiques): “Si tens passió i vocació, aquest grau és una molt bona opció”

grau en ciències culinàries i gastronòmiques alumnes cett

Júlia Caparrós Crespo té 21 anys i va néixer a Igualada, capital de l’Anoia. Al CETT- UB , hi està estudiant el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques en la menció d’alta cuina, del qual està cursant 4t, el darrer curs d’aquesta carrera. Alguns dels seus hobbies i interessos són la cuina, la muntanya, el motociclisme i les masses fermentades, especialment el pa. Per què et vas decidir ...

Llegir tot
20.09.2021

Simón Ramírez (Cicle Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració): “D’aquí a cinc anys, em veig creant el meu negoci de cocteleria”

alumnes cett cicles formatius cicles formatius de grau mitjà i superior cicles formatius hoteleria

Simón Ramírez té 20 anys, va néixer a Blanes i ha viscut tota la vida a Lloret de Mar. Al CETT, hi estudia el Cicle Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració i les seves aficions estan molt relacionades amb aquest gremi. Sempre ha tingut facilitat de comunicació amb les persones. Per què et vas decidir a estudiar aquest cicle al CETT? Quan vaig finalitzar l’ESO, no trobava què...

Llegir tot
16.09.2021

El CETT-UB i Queer Destinations col·laboren per impulsar el primer Màster en Turisme LGTB

master masters en turisme

El CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, i l'empresa Queer Destinations (QD) han anunciat un acord de col·laboració per impulsar el primer Màster en Turisme LGTB , creat i impartit per la universitat catalana. En el marc de la convenció anual de l' Associació Internacional de Viatges LGBT+ (IGLTA) celebrada a Atlanta...

Llegir tot
16.09.2021

Marc Miguélez (Tècnic d’Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments): “El més important és sentir-se còmode al lloc on et formes”

alumnes cett cicles formatius cicles formatius de grau mitjà i superior cicles formatius hoteleria

Marc Miguélez té 23 anys, va néixer a Barcelona i viu a Bigues i Riells. Estudia el cicle de Tècnic d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments . Li agrada viatjar, descobrir pobles de Catalunya, conèixer gent nova, passejar amb els seus gossos i passar temps de qualitat amb els seus amics i familiars. Per què et vas decidir a estudiar aquest cicle al CETT? Vaig estar pensant en alguna...

Llegir tot
13.09.2021

El CETT-UB comença el curs amb plena presencialitat als graus universitaris i cicles formatius

cett graus universitaris cicles formatius

L’alumnat de graus universitaris i de cicles formatius comença aquest dilluns el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia amb més de 50 anys de trajectòria, amb plena presencialitat gràcies a l’evolució positiva de la pandèmia i dels índexs de vacunació. El retorn a les aules comptarà, com cada curs, amb un equip de professionals especialit...

Llegir tot
12.09.2021

Els nous màsters del CETT-UB, notícia al diari 'Ara'

masters masters en turisme masters oficials en Hoteleria i Turisme gastronomia

Els nous màsters del CETT-UB per a aquest curs acadèmic han protagonitzat aquest diumenge un article del diari Ara sobre els perfils professionals que requereix el sector turístic, hoteler i gastronòmic . A l’article, s’hi recullen declaracions del director de l’escola universitària del CETT-UB, José Antonio Pérez-Aranda, que destaca que el sector “necessita una visió transformadora que doni...

Llegir tot
09.09.2021

‘Resseguint les petjades del Setge de Barcelona del 1714’, article del Dr. Daniel Imbert-Bouchard Ribera i el Dr. Jordi Arcos-Pumarola

master patrimoni masters en turisme masters oficials en Hoteleria i Turisme patrimoni master màster turisme cultura museus centres interpretació gestió

El Dr. Daniel Imbert-Bouchard Ribera i el Dr. Jordi Arcos-Pumarola, del Grup de Recerca Turisme Cultura i Territori (TURCiT) – CETT-UB, han publicat al diari NacióDigital Resseguint les petjades del Setge de Barcelona del 1714 , un article sobre diversos indrets que ens transporten a la Barcelona de principis del segle XVIII, alguns dels quals responen al moment que va viure la capital del país...

Llegir tot