Notícies
Resultats
Nova edició dels CETT Seminars on Contemporany Issues in Tourism a la Casa Vicens
La Casa Vicens acull el dilluns 22 de novembre, a les 18.00 h., la taula rodona “Emergència climàtica i turisme. Cap al decreixement?”. L’activitat forma part dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism. Es tracta d’una proposta del CETT-UB, en el marc del Màster d'Innovació de la Gestió Turística , amb la Casa Vicens com a col·laboradora. A la taula rodona del 22 de novembre, hi pa...
Llegir totLa jornada sobre mobilitat acadèmica internacional Go Abroad, el 19 de novembre al CETT-UB
El CETT-UB celebrarà el Go Abroad , una jornada sobre mobilitat acadèmica i professional internacional per a alumnes i alumni, el divendres 19 de novembre, de 9.00 a 14.00 h., a les mateixes instal·lacions del centre. Al llarg d’aquell matí, es donaran a conèixer les diferents opcions de mobilitat a les quals es poden acollir els estudiants i els alumni. Hi haurà sessions informatives (mobili...
Llegir totLa Jornada d’Emprenedoria de CETT Fundació, el 17 de novembre a l’Hotel Alimara
El Saló Catalunya de l’Hotel Alimara acull, el dimecres 17 de novembre, a les 17.30?h., la Jornada d’Emprenedoria de CETT Fundació . El fundador i CEO d’eMascaró, Toni Mascaró , protagonitzarà la key note de la trobada, amb el títol Transformació i innovació en un món disruptiu. Esteu preparats? L’assistència a la jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia . A més de la key note ...
Llegir totAlumnes del CETT-UB porten Barcelona al concurs internacional 2021 STR & CONPEHT
Un conjunt d’alumnes del Grau de Turisme en l’especialitat de Direcció Hotelera del CETT-UB, Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy participarà a la competició universitària internacional 2021 STR & CONPEHT, que se celebrarà de manera virtual el 17 de novembre. L’equip està format per Neus Mendoza, Dayma Albella, Joaquín Fernández i Neruh González amb la direcció dels pro...
Llegir totLa cuina i la gastronomia evolucionen: no et quedis enrere!
No et perdis les càpsules d'experiència CETT ! Ets professional de la cuina i gastronomia i vols reimpulsar la teva carrera? Necessites noves competències culinàries des d'una visió tècnica i de gestió? Vols entrar al sector de forma professional amb plenes garanties? Vols especialitzar-te en pastisseria i cuina dolça innovadora amb les darreres competències? Al CETT, t’oferim un ventall ...
Llegir totMaría del Pilar Leal (CETT-UB): “L’enoturisme ha d’entendre les demandes dels turistes per proporcionar experiències memorables”
Avui, 8 de novembre, és el Dia Internacional de l’Enoturisme. La directora i coordinadora de màsters i postgraus del CETT-UB i doctora en Geografia, Planificació Territorial i Gestió Ambiental per la Universitat de Barcelona, María del Pilar Leal , ha estat docent i investigadora en enoturisme i analitza aquest fenomen en augment. Per què l’enoturisme és un fenomen creixent a...
Llegir totExperts debaten al Congrés Llatinoamericà d’Investigació en Hoteleria i Restauració els reptes i oportunitats del sector
Investigadors i professionals de referència del sector turístic es reuniran l’11 i 12 de novembre al II Congrés Llatinoamericà d’Investigació en Hoteleria i Restauració , amb l’objectiu d’abordar els reptes i les oportunitats d'aquests àmbits en l’escenari actual i de futur en la cerca d’un sector més competitiu i sostenible . La trobada, que se celebrarà en format virtual, ha estat organitza...
Llegir totAlumnes del CETT participen en el projecte Erasmus Taste Europe on the go!
Alumnes del CETT participen, entre el 2 i el 9 de novembre, a l' Erasmus Taste Europe on the go! , un projecte perquè estudiants d’escoles d’hoteleria i de negocis de quatre països europeus millorin les seves competències emprenedores, elaborant el pla de viabilitat d'un negoci de restauració basat en el model street food . Es tracta d’una col·laboració educativa Erasmus , en l’àmbit de la Fo...
Llegir totNúria Gené (Comitè Champagne): “Champagne treballa el desenvolupament sostenible reduint la petjada de carboni i eliminant pesticides”
Núria Gené treballa per al Comitè Champagne (Consell Regulador del Champagne) des de fa 20 anys en les àrees de comunicació i formació. Gené ha visitat el CETT per explicar les característiques i singularitats de la Champagne als alumnes del segon curs del Diploma Superior de Sommelier en l’assignatura de Geografia Vinícola Internacional. Per què és diferent el champagne d’al...
Llegir totAcord entre el CETT i la Fundación Restaurantes Sostenibles per impulsar la sostenibilitat
El CETT i la Fundación Restaurantes Sostenibles han signat un acord de col·laboració per impulsar la sostenibilitat en l’àmbit de la gastronomia i la restauració amb projectes i activitats que impliquin l’alumnat i els docents del centre i els professionals del sector. Arran d’aquesta col·laboració, el CETT i Restaurantes Sostenibles generaran plegats espais de debat i coneix...
Llegir tot