Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

15.11.2021

Nova edició dels CETT Seminars on Contemporany Issues in Tourism a la Casa Vicens

La Casa Vicens acull el dilluns 22 de novembre, a les 18.00 h., la taula rodona “Emergència climàtica i turisme. Cap al decreixement?”. L’activitat forma part dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism. Es tracta d’una proposta del CETT-UB, en el marc del Màster d'Innovació de la Gestió Turística , amb la Casa Vicens com a col·laboradora. A la taula rodona del 22 de novembre, hi pa...

Llegir tot
11.11.2021

La jornada sobre mobilitat acadèmica internacional Go Abroad, el 19 de novembre al CETT-UB

El CETT-UB celebrarà el Go Abroad , una jornada sobre mobilitat acadèmica i professional internacional per a alumnes i alumni, el divendres 19 de novembre, de 9.00 a 14.00 h., a les mateixes instal·lacions del centre. Al llarg d’aquell matí, es donaran a conèixer les diferents opcions de mobilitat a les quals es poden acollir els estudiants i els alumni. Hi haurà sessions informatives (mobili...

Llegir tot
10.11.2021

La Jornada d’Emprenedoria de CETT Fundació, el 17 de novembre a l’Hotel Alimara

master patrimoni masters en turisme masters oficials en Hoteleria i Turisme patrimoni master màster turisme cultura museus centres interpretació gestió

El Saló Catalunya de l’Hotel Alimara acull, el dimecres 17 de novembre, a les 17.30?h., la Jornada d’Emprenedoria de CETT Fundació . El fundador i CEO d’eMascaró, Toni Mascaró , protagonitzarà la key note de la trobada, amb el títol Transformació i innovació en un món disruptiu. Esteu preparats?   L’assistència a la jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia . A més de la key note ...

Llegir tot
09.11.2021

Alumnes del CETT-UB porten Barcelona al concurs internacional 2021 STR & CONPEHT

Un conjunt d’alumnes del Grau de Turisme en l’especialitat de Direcció Hotelera del CETT-UB, Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy participarà a la competició universitària internacional 2021 STR & CONPEHT, que se celebrarà de manera virtual el 17 de novembre. L’equip està format per Neus Mendoza, Dayma Albella, Joaquín Fernández i Neruh González amb la direcció dels pro...

Llegir tot
09.11.2021

La cuina i la gastronomia evolucionen: no et quedis enrere!

gastronomia sostenibilitat barcelona

No et perdis les càpsules d'experiència CETT ! Ets professional de la cuina i gastronomia i vols reimpulsar la teva carrera? Necessites noves competències culinàries des d'una visió tècnica i de gestió? Vols entrar al sector de forma professional amb plenes garanties? Vols especialitzar-te en pastisseria i cuina dolça innovadora amb les darreres competències? Al CETT, t’oferim un ventall ...

Llegir tot
08.11.2021

María del Pilar Leal (CETT-UB): “L’enoturisme ha d’entendre les demandes dels turistes per proporcionar experiències memorables”

masters enoturisme cellers

Avui, 8 de novembre, és el Dia Internacional de l’Enoturisme. La directora i coordinadora de màsters i postgraus del CETT-UB i doctora en Geografia, Planificació Territorial i Gestió Ambiental per la Universitat de Barcelona, María del Pilar Leal , ha estat docent i investigadora en enoturisme i analitza aquest fenomen en augment. Per què l’enoturisme és un fenomen creixent a...

Llegir tot
04.11.2021

Experts debaten al Congrés Llatinoamericà d’Investigació en Hoteleria i Restauració els reptes i oportunitats del sector

Investigadors i professionals de referència del sector turístic es reuniran l’11 i 12 de novembre al II Congrés Llatinoamericà d’Investigació en Hoteleria i Restauració , amb l’objectiu d’abordar els reptes i les oportunitats d'aquests àmbits en l’escenari actual i de futur en la cerca d’un sector més competitiu i sostenible . La trobada, que se celebrarà en format virtual, ha estat organitza...

Llegir tot
29.10.2021

Alumnes del CETT participen en el projecte Erasmus Taste Europe on the go!

Alumnes del CETT participen, entre el 2 i el 9 de novembre, a l' Erasmus Taste Europe on the go! , un projecte perquè estudiants d’escoles d’hoteleria i de negocis de quatre països europeus millorin les seves competències emprenedores, elaborant el pla de viabilitat d'un negoci de restauració basat en el model street food . Es tracta d’una col·laboració educativa Erasmus , en l’àmbit de la Fo...

Llegir tot
29.10.2021

Núria Gené (Comitè Champagne): “Champagne treballa el desenvolupament sostenible reduint la petjada de carboni i eliminant pesticides”

Núria Gené treballa per al Comitè Champagne (Consell Regulador del Champagne) des de fa 20 anys en les àrees de comunicació i formació. Gené ha visitat el CETT per explicar les característiques i singularitats de la Champagne als alumnes del segon curs del Diploma Superior de Sommelier en l’assignatura de Geografia Vinícola Internacional. Per què és diferent el champagne d’al...

Llegir tot
28.10.2021

Acord entre el CETT i la Fundación Restaurantes Sostenibles per impulsar la sostenibilitat

master masters en turisme

El CETT i la Fundación Restaurantes Sostenibles han signat un acord de col·laboració per impulsar la sostenibilitat en l’àmbit de la gastronomia i la restauració amb projectes i activitats que impliquin l’alumnat i els docents del centre i els professionals del sector. Arran d’aquesta col·laboració, el CETT i Restaurantes Sostenibles generaran plegats espais de debat i coneix...

Llegir tot