Notícies
Resultats
Màsters EUHT CETT-UB: Lideratge i golf. Outdoor Training
Durant aquestes últimes setmanes hem realitzat les sessions de Outdoor Trainingincloses en les formacions del Màster Oficial en Direcció d'Empreses Hoteleres i de Restauració i del Màster Oficial en Gestió Estratègica d'Empreses Turístiques, especialit...
Llegir totAvui es celebra al CETT la cerimònia de la Marca de Cuina Catalana
L’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT s’afegeix al projecte Marca Cuina Catalana, impulsat per l’ Institut Català de la Cuina. Aquest projecte té l’objectiu de preservar el patrimoni culinari. Els restaurants que ho desitgin podran distingir-se com...
Llegir totGALERIA FOTOGRÀFICA I VIDEO DE LA VISITA DE FERRAN ADRIÀ ALS ALUMNES DE L'ESCOLA D'HOTELERIA CETT
El dimarts dia 16 de febrer, el considerat millor cuiner del món, Ferran Adrià, va fer una xerrada al Gran Saló Catalunya de l'Hotel Alimara pels alumnes dels cicles de grau mitjà i superior de l'Escola d'Hoteleria del CETT. Durant la seva intervenc...
Llegir totL'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT organitza cursos gratuïts de reciclatge
A partir del mes de març el CETT impartirà cursos gratuïts de reciclatge adreçats a treballadors en actiu del sector de l’hostaleria. És una formació promoguda per PIMEC i CCOO, 100% subvencionada pel Consorci per a la formació Contínua i el fons so...
Llegir totCol·laboració del CETT amb la Fira Alimentaria 2010
Els professors i alumnes de l’Escola d’Hoteleria CETT tornen a col•laborar amb la fira ALIMENTARIA. Aquest gran esdeveniment tindrà lloc del 22 al 26 de març al recinte de Gran Via de Barcelona amb diferents mostres al llarg de tota la setmana: BCN ...
Llegir totEl CETT visita la Universitat Mexicana UDEM.
El passat 18 de febrer, David Peguero com a representant del CETT, va oferir una conferència per als alumnes de Turisme de la Universitat de Monterrey, Mèxic. David Peguero va parlar de la importància de la indústria hotelera i dels riscos que s’han...
Llegir totEl Grup CETT i l'Istituto Europeo Di Design firmen un conveni de col·laboració pel curs de Food Event Design
L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT i l’Istituto Europeo di Design de Barcelona han establert un conveni de col·laboració amb el propòsit de desenvolupar un programa formatiu conjunt dirigit als professionals dedicats a l’organització d’e...
Llegir totCETT consultors estrena nova web
S’ha realitzat un complert redisseny de la web, amb l’objectiu d’oferir una web més funcional i moderna alhora que actualitzada als nous productes que ofereix CETT Consultors. Podeu accedir-hi a www.cett.es/cettconsultors Esperem que us agradi!
Llegir totPrograma de cooperació en transferència de coneixement turístic entre l'EUHT CETT-UB i la Universitat Politècnica Windhoek (Namíbia)
El proper dissabte 13 de febrer surt la primera expedició de l’ EUHT CETT-UB cap a Namíbia per iniciar les primeres activitats de cooperació en coneixement turístic entre el CETT i la Universitat Politècnica de Windhoek (Namíbia). Aquesta és una de les...
Llegir totDemostració de cuina a càrrec del xef Ángel León
Avui dimecres 13 de gener, el CETT acollirà en les seves instal·lacions el cuiner gadità Ángel León, xef i propietari del restaurant Aponiente, d’El Puerto de Santamaria. En el marc d’una gira per set escoles d’hostaleria de tota Espanya, Ángel León, c...
Llegir tot