Notícies
Resultats
Participació de l'àmbit de coneixement expert de turisme, cultura i territori de CETT-UB a la "International Conference on Creative Tourism"
Eugeni Osácar, coordinador de l’ACE de Turisme, Cultura i Territori i director del màster en gestió turística del patrimoni cultural i natural va participar com a ponent a la "INTERNATIONAL CONFERENCE ON CREATIVE TOURISM", celebrada a Barcelona a l'Aud...
Llegir totParticipació de l'àmbit de coneixement expert de turisme, cultura i territori del CETT-UB al Citymarketing Elche 2010
El dijous 25 de novembre, EUGENI OSÁCAR, coordinador de l’ACE de Turisme, Cultura i Territori i director del master en gestió turística del patrimoni cultural i natural de CETT-UB va participar com a ponent al CITYMARKETING ELCHE 2010. La seva conferèn...
Llegir totII Curs "e-TOURISM" UCLM CETT-UB: 'Màrqueting Turístic i Internet: oportunitats d'èxit'. Cuenca, 1 i 2 de desembre
El passat 1 i 2 de desembre la Universitat de Castella-la Manxa va organitzar el II e-Tourism Cuenca "Màrqueting turístic i Internet: oportunitats d'èxit", curs codirigit pel director del Màster "e-Tourism" de l'EUHT CETT-UB Enric López i on varen part...
Llegir totL'àmbit de coneixement expert de turisme, cultura i territori del CETT participa en diferents congressos
El passat 13 de novembre, l’EUGENI OSÁCAR, coordinador de l’ACE de Turisme, Cultura i Territori i director del màster en Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural, va participar com a ponent al SILE (SEVILLE INTERNATIONAL LOCATIONS EXPO). El pr...
Llegir totParticipació a la fira "Mercat de mercats" de Barcelona
Del 22 al 24 d’octubre, 28 alumnes i 4 professors de l'Escola d'Hoteleria varen participar en el servei del festival gastronòmic “MERCAT DE MERCATS”, el qual va reunir a tots els mercats de Barcelona al Pla de la Catedral i al Mercat de Santa Caterina....
Llegir totEls prínceps d'Astúries feliciten l'alumne de cuina del CETT, guanyador del concurs de cuina organitzat per les Bodegues González Byass
Els Prínceps d'Astúries varen saludar i felicitar personalment a Marc Castells de 2n curs del Tècnic Superior de Restauració de l'EHT CETT per la seva elaboració "Vieira, Ceps i Tòfona d'Estiu". El primer plat de Marc Castells va resultar el guanyad...
Llegir totUn alumne del CETT guanya el premi Cum Laude de Gastronomia Erre de Vic 2010
MARC MAÑOSA, alumne de l'Escola d'Hoteleria, ha estat el guanyador de la segona edició del Premi Cum Laude de Gastronomia Erre de Vic, que convoca amb caràcter biennal aquesta empresa vigatana especialitzada en pernil cuit. Mañosa, va presentar al conc...
Llegir totIntervenció radiofònica del professor Osácar a la Cadena SER Catalunya
El professor Eugeni Osácar, en qualitat de director de recerca de CETT-UB, va participar el passat 12 d'octubre en el programa "L'ECONOMIA AL DIA" per tractar el present i el futur de Barcelona com a ciutat de negocis. Escolta el programa
Llegir totAtorgades les beques pels cursos d'especialització en restauració
Han estat atorgades les beques de continuïtat d’estudis, Ramona Closa i Bacardi, dirigides als alumnes de cicles formatius d’hoteleria del CETT. Concretament gràcies a la tercera convocatòria de la Beca Ramona Closa, Xavier Capdeferro i Pont, podrà ...
Llegir totParticipació de l'àmbit de coneixement expert en turisme, cultura i territori del CETT al VI seminari sobre patrimoni literari i territori
La Dra. NAYRA LLONCH MOLINA, professora i investigadora de l'ACE (Àmbit de Coneixement Expert) de Turisme, Cultura i Territori de CETT-UB ha participat com a ponent al VI Seminari sobre patrimoni literari i territori celebrat a l'espai Betúlia de Badal...
Llegir tot