Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

12.04.2013

Presentació de l'informe econòmic de negoci dels Càmpings de Girona

CETT Consultors Ramon Serrat

El passat divendres dia 5 d'abril, Ramon Serrat, en nom de CETT Consultors, va presentar l'Informe de l impacte econòmic del negoci dels càmpings a la província de Girona davant la Junta Ordinària de l'Associació de Càmpings de Girona presidida per Jos...

Llegir tot
10.04.2013

Presentem l’Observatori de Turisme Rural a València

Observatori Turisme Rural Enric Lopez

Dintre del context de la Jornada “Observatorio del Turismo Rural: retos, tendencias y oportunidades para el turismo rural” organitzada per el Instituto Valenciano de  Tecnologías Turísticas, el passat  dia 11 d’abril a la seu del CDT de València, va te...

Llegir tot
10.04.2013

El professor Eugeni Osácar publica el llibre “Barcelona, una ciutat de pel·lícula"

Eugeni Osácar turisme i cinema

El professor de CETT-UB, Eugeni Osácar, reconegut expert en turisme i cinema, és l'autor del llibre “Barcelona, una ciutat de pel•lícula” . Es tracta de la primera guia turística de Barcelona dedicada al cinema. Coeditat per Diëresis i l’Ajuntament de...

Llegir tot
08.04.2013

El CETT seu a Barcelona del concurs "“Millor Sommelier de Catalunya 2013”

Sommelier

El dilluns dia 8 de abril a les 17h, el CETT va acollir les proves classificatòries per al concurs “Millor Sommelier de Catalunya 2013” Aquestes proves es van realitzar a les quatre províncies de Catalunya a la mateixa hora i amb el mateix examen. Ba...

Llegir tot
05.04.2013

6 d'Abril Jornada de Portes Obertes al CETT

Portes Obertes

El  dissabte 6 d'abril  el CETT va organitzar una gran Jornada de Portes Obertes per presentar a tots els futurs estudiants i famílies les seves formacions de: Cicles Formatius i  Grau Universitari en Turisme.   Va tenir lloc: • Presentació dels estudi...

Llegir tot
05.04.2013

La VII TROBADA GASTRONÒMICA del CETT reuneix les PROPOSTES més innovadores

trobada gastronomica gastronomia cuina michelin tast demostracions

Del 3 al 5 d'abril, l'Escola d'Hoteleria del CETT va celebrar la VII Trobada Gastronòmica. Un any més, la cita va reunir ponents de gran prestigi d’aquest món, com ara Carles Gaig, que va inaugurar el certamen amb una xerrada a 380...

Llegir tot
27.03.2013

Celebració de la Jornada Tècnica "Gastronomia i Salut"

Ace Gastronomia i Cuina

El 29 d’abril va tenir lloc a l’EUHT CETT-UB i al Campus de l’Alimentació de Torribera (Santa Coloma de Gramenet), una jornada tècnica que va analitzar la resposta de la restauració comercial a les necessitats específiques de les persones amb algun tip...

Llegir tot
22.03.2013

CETT Alumni organitza un col·loqui sobre "Innovació, web 3.0 i Turisme"

CETT Alumni

El passat 20 de març va tenir lloc a l'Hotel Acta Atrium Palace, un nou col·loqui organitzat per CETT Alumni, en aquesta ocasió  sobre " La innovació, la web 3.0 i el turisme". Per parlar del tema es va comptar amb la presència de Montserrat Peñarroya,...

Llegir tot
21.03.2013

El professor, Enric López, participa a la Jornada “La Telefonia Mòbil i el Turisme”

Enric Lopez e-tourism telefonia mòbil

El passat 7 de març, la Diputació de Barcelona va organitzar a l’Hotel Alimara, la jornada de debat “La telefonia mòbil i el turisme”. L'objectiu principal de la jornada és el de donar a conèixer quins són els principals avenços en aquest sector i com...

Llegir tot
21.03.2013

El professor Eugeni Osácar publica un article sobre turisme i cinema a la revista Descobrir Catalunya

Eugeni Osácar

Al número del mes l’abril (disponible des del 20 de març) surt publicat entre els tres temes destacats del mes, l'article “Un país de pel•lícula. Ruta pels escenaris catalans del cinema” que ha escrit el professor i expert en turisme i cinema de CETT-U...

Llegir tot