Per segon any consecutiu 2 alumnes de l'Escola d' Hoteleria CETT entre els 10 finalistes del II Premio Promesas de la Alta Cocina
L' escola d'alta cuina Le Cordon Bleu Madrid ha publicat els 10 finalistes del II Premio de Promesas de la alta cocina. Els aspirants, provinents de toda España, competiran a la final del pròxim 31 de maig a la seu de Le Cordon Bleu Madrid.
L'Escola d'Hoteleria del CETT, per segon any consecutiu, estarà doblement representada a la final.
Els alumnes que han passat a la final són:
Victor Ródenas i David Esteve.
Els nostres alumnes hauran de competir amb d'altres 8 candidats provinents d'escoles de cuina de la resta de l'estat: José Pablo Arán Martínez -Almería IES Almeraya- Daniel Castro Espinar-Sevilla IES Heliópolis- Israel Coria Torrero -Madrid Escuela de Hostelería y Turismo Simone Ortega-Cristian Domínguez Quirós -Tarragona Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils- María Dolores Hedrera Bustillos -Sevilla IES Heliópolis -Francisco José Martín García-Cádiz IES Escuela de Hostelería San Roque -Yarely Pérez Vera -Las Palmas de Gran Canaria CIFP San Cristóbal- Alejandro Villa Pérez -Asturias IES de Pravia-
La final se celebrarà el dia 31 maig 2014 a Le Cordon Bleu Madrid, on els 10 finalistes hauran d'elaborar les seves receptes. Seran avaluades les tècniques utilitzades en la preparació, l'originalitat, el sabor, la presentació i l'exposició del plat preparat. El jurat estarà compost per xefs professors de Le Cordon Bleu i per cuiners de prestigi convidats per l'Escola.
Els guanyadors del Premi obtindran una beca per estudiar a Le Cordon Bleu Madrid:
Primer premi: Beca del 100% per estudiar un Diploma en la convocatòria de juliol de 2014.
Segon premi: Beca del 100% per estudiar un Certificat en la convocatòria de juliol de 2014.