Notícies
Resultats
Raquel Lamazares, CETT Alumni, participa al #FFBCN com a jove talent en la disciplina menjar
La Raquel Lamazares , exalumne del Grau de Turisme del CETT-UB i Màster en Innovació Turística en la Gestió del Patrimoni Gastronòmic i Culinari del CETT-UB és el talent encarregat de crear al voltant del menjar a #ffbcn ....
Llegir totAparició al programa de TV2 "Para todos la 2"
Avui divendres 27 de juny, el programa de TV2 "Para todos la 2" ha entrevistat a la Dra. Anna Torres, ambientòloga i professora de l'EUHT CETT-UB i a l'Elisabet Ferrer, Directora de l'Hotel Alimara, sobre el tema "com contaminen les vacances". El...
Llegir tot3er Congrés Internacional Xarxa UNITWIN Càtedra UNESCO CTD - Turisme i Patrimoni Gastronòmic - Barcelona 2014
Del 16 al 20 de juny, la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, va acollir el 3 er Congrés Internacional de la xarxa UNITWIN de la Càtedra UNESCO "Cultura, Turisme, Desenvolupament" c entrat en Turisme i Patrimo...
Llegir totLa Dra. Coma forma part del comitè científic de la 'Red Estatal de Ciudades Educadoras'
La professora Dra. Laia Coma ha estat invitada a formar part del Comitè Científic de la Red Estatal de Ciudades Educadoras (RECE), concretament a la xarxa temàtica que porta per títol "Memoria de las ciudades”. Com a assessor...
Llegir totNou llibre del professor Eugeni Osácar “Catalunya de Pel·lícula”
Ja ha sortit publicat el darrer llibre del professor Eugeni Osácar , Catalunya de Pel•lícula, coeditat per l’Agència Catalana de Turisme i l’editorial Diëresis. El llibre, que s’ha editat en català i ...
Llegir totEns veiem al Tast a la Rambla -I Setmana de Gastronomia de Barcelona
62 alumnes de cuina, 35 de sala i 8 professors, col•laboraran enguany en aquest gran esdeveniment gastronòmic que reunirá a 42 dels millors restaurants, bars i pastisseries de Barcelona, junts i en viu, oferint les seves especialitats a...
Llegir totL'alumnat finalitzador de Grau de Turisme i dels CFGS celebran la seva graduació
En el incomparable espai del Paranimf de la Universitat de Barcelona es va celebrar el dimarts 10 de juny, l'acte solemne de finalització dels estudis universitaris de Grau de Turisme i dels Cicles Fornatius de Grau Superior de Turisme i Hoteleria...
Llegir totTriwik guanyadors de la X Edició dels Premis Emprenedors Turístics de la Fundació Gaspar Espuña - CETT
TRIWIK, LA PRIMERA XARXA SOCIAL A INTERNET D'ESCAPADES TURÍSTIQUES PERSONALITZADES, PREMIS EMPRENEDOR TURÍSTIC 2014 • El projecte guanyador planteja la creació d’una comunitat virtual de consumidors, proveïdors ...
Llegir totSessió de Vins de Navarra
El lunes día 2 de junio, tuvo lugar una amplia Sesión de @VinosNavarra a cargo de Pilar García Granero, dirigida a los alumnos de primero del Curso Oficial de Sommelier que se imparte en CETT-UB. La sesión estuvo complementada con u...
Llegir totL'alumne del CETT Víctor Ródenas, guanyador del II Premio Promesas de la Alta Cocina de Le Cordon Bleu Madrid
L'estudiant de l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT de Barcelona ha aconseguit una beca per valor de més de 21.000 euros per continuar els seus estudis a la seu madrilenya de la prestigiosa escola de cuina Le Cordon Bleu. Va rebre el premi de mans ...
Llegir tot