Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

30.06.2014

Raquel Lamazares, CETT Alumni, participa al #FFBCN com a jove talent en la disciplina menjar

alumnes cett aaa cett antics alumnes turisme cett gastronomia turisme #ffbcn cett

La Raquel Lamazares , exalumne del Grau de Turisme del CETT-UB i Màster en Innovació Turística en la Gestió del Patrimoni Gastronòmic i Culinari del CETT-UB és el talent encarregat de crear al voltant del menjar a #ffbcn ....

Llegir tot
27.06.2014

Aparició al programa de TV2 "Para todos la 2"

Avui divendres 27 de juny, el programa de TV2 "Para todos la 2" ha entrevistat a la Dra. Anna Torres, ambientòloga i professora de l'EUHT CETT-UB i a l'Elisabet Ferrer, Directora de l'Hotel Alimara, sobre el tema "com contaminen les vacances". El...

Llegir tot
25.06.2014

3er Congrés Internacional Xarxa UNITWIN Càtedra UNESCO CTD - Turisme i Patrimoni Gastronòmic - Barcelona 2014

ferias gastronómicas producto agroalimentario territorio valor patrimonial marchamo de calidad

Del 16 al 20 de juny, la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, va acollir el 3 er Congrés Internacional de la xarxa UNITWIN de la Càtedra UNESCO "Cultura, Turisme, Desenvolupament" c entrat en Turisme i Patrimo...

Llegir tot
13.06.2014

La Dra. Coma forma part del comitè científic de la 'Red Estatal de Ciudades Educadoras'

laia Coma ACE TCT

La professora Dra. Laia Coma ha estat invitada a formar part del Comitè Científic de la Red Estatal de Ciudades Educadoras (RECE), concretament a la xarxa temàtica que porta per títol "Memoria de las ciudades”. Com a assessor...

Llegir tot
13.06.2014

Nou llibre del professor Eugeni Osácar “Catalunya de Pel·lícula”

Eugeni Osacar

Ja ha sortit publicat el darrer llibre del professor Eugeni Osácar , Catalunya de Pel•lícula, coeditat per l’Agència Catalana de Turisme i l’editorial Diëresis. El llibre, que s’ha editat en català i ...

Llegir tot
11.06.2014

Ens veiem al Tast a la Rambla -I Setmana de Gastronomia de Barcelona

tast a la rambla escola d'hoteleria

62 alumnes de cuina, 35 de sala i 8 professors, col•laboraran enguany en aquest gran esdeveniment gastronòmic que reunirá a 42 dels millors restaurants, bars i pastisseries de Barcelona, junts i en viu, oferint les seves especialitats a...

Llegir tot
11.06.2014

L'alumnat finalitzador de Grau de Turisme i dels CFGS celebran la seva graduació

Graduació Grau de Turisme Cicles formatius turisme Universitat de Barcelona UB

En el incomparable espai del Paranimf de la Universitat de Barcelona es va celebrar el dimarts 10 de juny, l'acte solemne de finalització dels estudis universitaris de Grau de Turisme i dels Cicles Fornatius de Grau Superior de Turisme i Hoteleria...

Llegir tot
06.06.2014

Triwik guanyadors de la X Edició dels Premis Emprenedors Turístics de la Fundació Gaspar Espuña - CETT

TRIWIK, LA PRIMERA XARXA SOCIAL A INTERNET D'ESCAPADES TURÍSTIQUES PERSONALITZADES, PREMIS EMPRENEDOR TURÍSTIC 2014 • El projecte guanyador planteja la creació d’una comunitat virtual de consumidors, proveïdors ...

Llegir tot
03.06.2014

Sessió de Vins de Navarra

El lunes día 2 de junio, tuvo lugar una amplia Sesión de @VinosNavarra a cargo de Pilar García Granero, dirigida a los alumnos de primero del Curso Oficial de Sommelier que se imparte en CETT-UB. La sesión estuvo complementada con u...

Llegir tot
02.06.2014

L'alumne del CETT Víctor Ródenas, guanyador del II Premio Promesas de la Alta Cocina de Le Cordon Bleu Madrid

le cordon bleu madrid concurs víctor ródenas premio promesas alta cocina

L'estudiant de l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT de Barcelona ha aconseguit una beca per valor de més de 21.000 euros per continuar els seus estudis a la seu madrilenya de la prestigiosa escola de cuina Le Cordon Bleu. Va rebre el premi de mans ...

Llegir tot