Notícies
Resultats
Acte inaugural del curs acadèmic 2014/15 del CETT-UB
El Campus CETT inicia el nou curs amb un 21% més d'alumnes que fa cinc anys. - El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB arriba als 1.790 alumnes, 1086 universitaris, 495 de formació professional i 209 d’Inter...
Llegir totSegueix en directe la inauguració del Curs Acadèmic 2014/2015 del Campus Internacional CETT
El divendres 17 d’octubre a les 12:30 pots seguir en directe per streaming la inaguració del Curs Acadèmic 2014/2015 del Campus Internacional CETT. El Dr. Jorge Wagensberg imparteix la conferència amb el títol "Qu...
Llegir tot"La cuina de les conserves de tardor" del CETT a ExpAliments
ExpAliments és la festa del campus de l'Alimentació de la UB, organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i amb el patrocini de Gallina Blanca Star. Enguany, la festa, que és oberta a tots els p...
Llegir totAnem al Mercat de Mercats!
L' Ajuntament de Barcelona i l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, es tornen a bolcar en la dinamització comercial dels mercats amb aquesta fira, la cinquena edició, que de nou ocuparà l'avinguda de la Catedral els pròxims d...
Llegir totEls Màsters CETT-UB presents a FIEP Equador, Colòmbia i Perú
FIEP, una de les més importants Fires Internacionals d'Estudis de Postgrau, organitza durant aquest mes d'octubre diferents certàmens a Equador, Colòmbia i Perú, per tal de donar a conèixer, tant als universitaris que s'incorpo...
Llegir totL'Observatori de Turisme Rural organitza una jornada amb la col·laboració de la Universitat de Turisme de Gijón
EscapadaRural.com , CETT-UB , Netquest y la Universidad de Oviedo organitzaran el proper 15 d'octubre una Jornada gratuïta sobre Turisme Rural, que tindrà lloc a Laboral Ciudad de la Cultura , Sala 1 - Teatro Laboral (Gijón). Accediu a ...
Llegir totNova Publicació dels membres del grup de recerca de Turisme, Cultura i Territori de CETT-UB
S’ha publicat un nou llibre de la col•lecció "Manuals de museística, patrimoni i turisme cultural" d’Edicions Trea coordinat per la Dra. Laia Coma i el Dr. Joan Santacana i que té per títol “El m-learning y l...
Llegir totEl CETT organitza les cápsules de restauració de l’Hospitality Business Event, una trobada per als professionals de l'hostaleria
Hostelco organitza Hospitality Business Event , del 20 al 23 d’octubre, un espai professional que reunirà més de 50 experts del món de la hostaleria que en 24 sessions i xerrades indicaran quines són les claus útils per d...
Llegir totEls Còctels '[REC]': La nova col·laboració de l’Escola d’Hoteleria CETT amb Bacardí
L’Escola d’Hoteleria CETT ha creat en exclusiva per Bacardi els còctels [REC] per celebrar la presentació oficial de l’exposició [REC], una saga indomable organitzada per Bacardi i Filmax, a la Casa Bacardi Sitges. ...
Llegir totTornem a participar amb La Tapa Solidària!
L’Aula Restaurant CETT torna a participar en el projecte Tapa Solidària organitzat pel Casal dels Infants. A partir del dijous 2 d’octubre , dia de la presentació oficial de la 4a edició de la Tapa Solidària , t...
Llegir tot