Jornada Tècnica ”La cuina del xai per als consumidors d’avui”
11.07.2014
El CETT acollirà, el proper 14 de juliol, la Jornada Tècnica ”La cuina del xai per als consumidors d’avui” , organitzada per @ruralcat, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i INTEROVIC.
Aquesta jornada s’organitza, davant la davallada de consum d’aquest producte, amb la voluntat que els carnissers, paradistes dels mercats, restauradors i altres professionals del món de l’hoteleria sàpiguen transmetre als consumidors la millor manera de cuinar-lo, adaptada a les necessitats actuals. Cal donar a conèixer els nous formats, les noves formes de presentació i la cuina que s’adapta al consumidor d’avui.
El CETT a banda de ser seu de la jornada, participarà amb la preparació i cuinat de la carn de xai, a càrrec del seu equip de professorat de cuina.
La Presentació de la Jornada anirà a càrrec de l’Hble. Sr. Josep M. Pelegrí i Aixut. Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.
Al finalitzar la jornada hi haurà una degustació de diferents tasts de xai
Inscripcions
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat:
*El nombre de places és limitat; les inscripcions seran acceptades per rigorós ordre d’inscripció.
Enllaç al programa de la jornada
Material relacionat
get_file?uuid=f131b2d4-fdec-418b-beac-5a5b8bf671db&groupId=10136