Notícies
Resultats
La Dra. Maria Abellanet i Meya parla del Pacte Local pel Turisme amb BTV
La Dra. Maria Abellanet i Meya ha estat entrevistada pel programa televisiu BTV Notícies matí, amb motiu del Pacte Local de Turisme Responsable de Barcelona avui dimarts 24 de febrer de 2015. Havent celebrat ahir la segona sessió...
Llegir totHilton guardonada com a millor empresa col·laboradora del CETT
• El sr. Enrique Aranda, de Hilton Worldwide, ha recollit el guardó que reconeix l’àmplia diversitat de programes laborals, de pràctiques i la bona valoració atorgada per l’alumnat. • L’entrega...
Llegir totSegona sessió de treball del procés de reflexió participativa Barcelona, ciutat i turisme
Avui dilluns 23 de febrer té lloc al Sant Pau Recinte Modernista la 2a sessió del procés de reflexió “Barcelona, ciutat i turisme” en que la Dra. Maria Abellanet i Meya n'és la comissària. Aquesta sego...
Llegir totNan Ferreres i Mercè Garcia al jurat del millor sommelier de cava d'Espanya
La passada nit, dilluns dia 16, va tenir lloc la Gran Final del concurs “Mejor Sumiller de España en Cava” on hi participaven 20 sommeliers finalistes. Guillermo Cruz , el sommelier del restaurant Mugaritz de Rentería, del Paí...
Llegir totLa Tapa Soldiària aconsegueix reunir 25.000 euros
La IV campanya solidària de La Tapa Solidària ha sumat 25.000 euros destinats per a infants i mares vulnerables. Nan Ferres, directora d’EHT, ha estat present a l’acte de cloenda aquest passat dimecres al restaurant Arola de lR...
Llegir totEugeni Osácar a TV3
Aquesta setmana el TN Comarques Girona de TV3 ha emès un reportatge sobre el llibre ‘Catalunya de pel·lícula, escrit pel professor del CETT Eugeni Osácar i publicat l’estiu del 2014. El document va ser enregistrat al Cap...
Llegir totLa Dra. Maria Abellanet i Meya a El Periódico: s'inicien les sessions de treball en grup sobre el model turístic de Barcelona
La Dra. Maria Abellanet i Meya, consellera delegada del Grup CETT, ha conversat amb la periodista Patrícia Castán de El Periódico , reflexionant sobre els nous reptes que planteja el nou Pacte Local per a la gestió i promoció d...
Llegir totEntrevista't amb 70 empreses!
JA HEM OBERT LES AGENDES ! Quines OPORTUNITATS t'ofereix La Trobada? Tips per aprofitar al 100% el workshop : #1 Informa't de les EMPRESES PARTICIPANTS . #2 Assisteix a les PRESENTACIONS CORPORATIVES que més t'interessin. (Si ets alumne de gra...
Llegir totNominació al Premi Europeu de Prevenció de Residus
L’Hotel Alimara Barcelona, en col·laboració amb Nutrició Sense Fronteres , ha estat nominat al VI Premi Europeu de Prevenció de Residus. El projecte s’anomena “ Barcelona comparteix el menjar ” i representa u...
Llegir tot4 alumnes del CETT finalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina
Ja és obert el període de votacions dels seleccionats del concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina . En aquesta tercera edició els 4 alumnes del CETT presentats al concurs (Enric Solà, Andrea Corral, Berta Angl...
Llegir tot