CETT impulsarà un institut culinari internacional: nova entrevista a la Dra. Maria Abellanet i Meya per El Punt Avui
La Dra. Maria Abellanet i Meya, consellera delegada del Grup CETT, ha tornat a conversar amb el periodista Francisco Muñoz d'El Punt Avui, aquesta vegada parlant dels nous reptes i objectius que es planteja el CETT per al pròxim curs acadèmic.
L'entrevista gira entorn de dos grans temes: el CETT impulsarà un institut culinari internacional i el grup de formació també s'especialitzarà l'Hotel Alimara en el segment del turisme acadèmic.
De l'entrevista, publicada el dissabte 6 desembre 2014 en destaquem els següents titulars:
- L'International Culinary Institute of Barcelona s'orientarà a professionals del sector però també a amants del món de l'alimentació.
- Es farà èmfasi en aspectes com la dieta mediterrània, la cuina catalana o els aliments de proximitat.
- Especialització de l'hotel Alimara com a nou producte turístic: centrar-se en el segment acadèmic.
- Creació de la càtedra CETT de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona: promoure la investigació i la divulgació.
Podeu llegir l’entrevista completa en aquest enllaç.