Fotografia de: CETT impulsarà un institut culinari internacional: nova entrevista a la Dra. Maria Abellanet i Meya per El Punt Avui | CETT
Universitat de Barcelona

CETT impulsarà un institut culinari internacional: nova entrevista a la Dra. Maria Abellanet i Meya per El Punt Avui

07.12.2014
 
CETT impulsarà un institut culinari internacional: nova entrevista a la Dra. Maria Abellanet i Meya per El Punt Avui

La Dra. Maria Abellanet i Meya, consellera delegada del Grup CETT, ha tornat a conversar amb el periodista Francisco Muñoz d'El Punt Avui, aquesta vegada parlant dels nous reptes i objectius que es planteja el CETT per al pròxim curs acadèmic.


L'entrevista gira entorn de dos grans temes: el CETT impulsarà un institut culinari internacional i el grup de formació també s'especialitzarà l'Hotel Alimara en el segment del turisme acadèmic.


De l'entrevista, publicada el dissabte 6 desembre 2014 en destaquem els següents titulars:


  • L'International Culinary Institute of Barcelona s'orientarà a professionals del sector però també a amants del món de l'alimentació.
  • Es farà èmfasi en aspectes com la dieta mediterrània, la cuina catalana o els aliments de proximitat.
  • Especialització de l'hotel Alimara com a nou producte turístic: centrar-se en el segment acadèmic.
  • Creació de la càtedra CETT de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona: promoure la investigació i la divulgació.

Podeu llegir l’entrevista completa en aquest enllaç.

Categories
entrevista maria abellanet turisme formació barcelona catalunya el punt avui hotels hotel alimara internacionalització