Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

17.09.2015

Mònica Armstrong i Ana Molina guanyadores del premi Ramon Arcarons al millor projecte de final de Grau de Turisme del CETT 2014/15

RSC Mónica Armstroing Ana Molina Ramon Arcarons premi fundació gaspar espuña-CETT grau de turisme projecte final de grau

Durant els dies 10 i 15 de setembre, es va reunir el Jurat dels Premis als Millors Projectes de Final de Carrera de Grau de Turisme de l’EUHT CETT-UB. Durant les reunions, els membres del Jurat van reconèixer l’excel.lència i l...

Llegir tot
15.09.2015

Observatori CETT ''Eleccions al Parlament de Catalunya 2015: el turisme segons els partits polítics”

Observatori CETT eleccions Parlament de Catalunya turisme CETT esdeveniment

En motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya, el Campus Internacional CETT-UB acull un nou debat amb els representants dels partits amb representació a l’actual arc parlamentari, en el marc de l’ Observatori CETT , l’espai...

Llegir tot
15.09.2015

Cristian González, guanyador del Premi Treball de Recerca FGE-CETT, als mitjans de comunicació

Cristian González Treball de Recerca batxillerat premi Fundació Gaspar Espuña-CETT reportatge Els Matins de TV3 Diari de Tarragona

Cristian González, guanyador del segon Premi al Treball de Recerca de Batxillerat , atorgat per Fundació Gaspar Espuña-CETT el passat juliol pel treball: EL MOVIMENT “ERES VÁLIDO” , ha seguit treballant aquest estiu en l...

Llegir tot
15.09.2015

Inauguració del nou curs acadèmic del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques amb Ferran Adrià

Inauguració curs 2015-2016 Ferran Adrià concurs Gallina Blanca Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

Dilluns 14 de setembre es varen iniciar les classes dels graus universitaris. En el cas del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques , es va inaugurar el curs acadèmic 2015-2016 amb una conferencia inaugural de la mà del cu...

Llegir tot
15.09.2015

Guillermo Vives, jurat del Concurs de Cocteleria de Catalunya 2015

Guillermo Vives concurs cocteleria Catalunya Estrella Damm Fancy Coctel jurat

Diumenge 13 de setembre va tenir lloc una nova edició del Concurs de Cocteleria de Catalunya 2015 i el primer Open Damm de cocteleria , a l’Hotel Duquesa de Cardona, a Barcelona. El professor del CETT Guillermo Vives va formar part de...

Llegir tot
08.09.2015

La Dieta Mediterrània espanyola guanya el concurs de documentals de l'International SlowMed Festival

Dieta Mediterrània SlowMed Internacional SlowMed Festival CETT concurs documental

En el marc del Internacional SlowMed Festival , celebrat del 4 al 6 de Septimebre a Tavira, a l'Algarve, Portugal, l'equip espanyol va guanyar el concurs de documentals de la Dieta Mediterrània. Cada país col·laborador del proje...

Llegir tot
08.09.2015

Noves experiències a l'època dels Millennials: patrimoni immaterial i enoturisme

millennials patrimoni immaterial enoturisme taula rodona CETTeLearning

El proper dijous 17 de setembre a les 18h al Saló Medes de l'Hotel Alimara, CETTeLearning organitza la taula rodona Noves experiències a l'època dels Millennials: patrimoni immaterial i enoturisme , per debatre sobre el comportament d'aq...

Llegir tot
04.09.2015

Nan Ferreres conversa amb Francesc Mauri a MeteoMauri de Catalunya Ràdio

Nan Ferreres entrevista MeteoMauria Catalunya Ràdio Francesc Mauri CETT

El passat dijous 3 de setembre, Nan Ferreres, directora de l'Escola d'Hoteleria i Turisme del CETT va participar al programa radiofònic MeteoMauri de Catalunya Ràdio, conduït pel meteoròleg Francesc Mauri. MeteoTaula é...

Llegir tot
03.09.2015

Participació del CETT a l'International SlowMed Festival de Portugal

International SlowMed Festival Portugal Ana Rodríguez Slowmed projecte showcooking documental

Del 4 al 6 de setembre se celebra l' International SlowMed Festival a Tavira, a l'Algarve, Portugal. Durant aquests dies es reuniran els equips de treball dels diferents països participants: Portugal, Espanya, Itàlia, Egipte, Palestina i L...

Llegir tot
01.09.2015

Inici avançat de les classes per l'alumnat universitari de la convocatòria de setembre

Preinscripció universitària matrícula condicionada Grau de Turisme Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques CETT alumnat

CETT-UB dóna la possibilitat als alumnes que realitzin la preinscripció universitària de setembre durant els dies 18 al 21 , a fer una matrícula condicionada i iniciar els seus estudis de grau el 14 de setembre conjuntament amb els ...

Llegir tot