Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

31.10.2023

5 avantatges de fer un intercanvi universitari

La Go Abroad Fair , celebrada el darrer 20 d’octubre al CETT, va reunir 150 alumnes interessades en un intercanvi internacional. La Go Abroad Fair va comptar amb diferents estands on l'alumnat del CETT va poder conèixer l'experiència de mobilitat internacional de cadascuna de les més de seixanta destinacions internacionals de mobilitat acadèmica . Estudiar a l’estranger és tot un repte: cal ...

Llegir tot
30.10.2023

3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic

El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...

Llegir tot
16.10.2023

"És important que l'alumnat del CETT pugui tangibilitzar que tot el que llencem a l'abocador té un cost social i ambiental molt alt"

El 16 d'octubre se celebra el Dia Mundial de l'Alimentació i al CETT volem posar l'enfocament en la gestió responsable dels recursos i la importància d'una educació en valors centrada en la sostenibilitat. Una experiència educativa on s’expliquen les conseqüències del malbaratament alimentari El Gastrorecup és una estratègia de sensibilització i conscienciació sobre la problemàtica del ma...

Llegir tot
13.10.2023

El CETT-UB recull el reconeixement de quatre estrelles en la prestigiosa auditoria QS Stars

CETT Recerca Universitat de Barcelona

El CETT-UB ha estat premiat amb quatre estrelles en l'auditoria de QS Stars de Quacquarelli Symonds , rànquing de referència d'institucions d'educació superior a tot el món. Aquest reconeixement, que van recollir la directora general del CETT-UB, Elisabeth Ferrer, i el Corporate Development Director del CETT, David Peguero, atorga al CETT-UB la millor qualificació (cinc estrelles) en les cat...

Llegir tot
19.09.2023

Comença un nou curs acadèmic ple de novetats al CETT-UB

cett graus universitaris cicles formatius

L'alumnat de graus universitaris i de cicles formatius ja han iniciat el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari i de referència de turisme, hoteleria i gastronomia. Un any més, el retorn a les aules compta amb un equip de professorat especialitzat que ofereix a l'alumnat del centre un model de creació i transmissió de coneixement basat exclusivament en el rigor, la innovació i l'exper...

Llegir tot
21.06.2023

Hotel Universitari Alimara: l'àmbit acadèmic i hoteler es fusionen al Campus CETT-UB

CETT Recerca Universitat de Barcelona

Al CETT-UB, School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, evolucionem l’ Hotel Alimara cap al concepte d’Hotel Universitari per tal que esdevingui un lloc essencial per a la formació, recerca i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia. D’aquesta manera, avancem en l’experiència de formació dels estudiants i creem un espai permanent de recerca i investigació que generi c...

Llegir tot
12.05.2023

“Estudiar Ciències Culinàries i Gastronòmiques és una bona oportunitat per aprendre tot el relacionat amb la cuina”

David Ciurana té 23 anys i és de Torreforta (Tarragona). En acabar el Batxillerat va decidir cursar el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques al CETT-UB . Actualment, treballa al restaurant Deliranto , de Pep Moreno, a Salou. La setmana passada, va guanyar el Premi Lladonosa en categoria de Cuina. Què suposa per a tu haver guanyat aquest premi? És un repte superat. Durant la carrera...

Llegir tot
12.04.2022

“Ciències Culinàries i Gastronòmiques em va obrir la porta de la indústria alimentària”

Ivó Pujiula té 32 anys i recentment s’ha incorporat al departament de R+D de la Cooperativa La Fageda . Al CETT, entre el 2014 i el 2018 hi va estudiar el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques amb la menció Direcció Culinària i Innovació en Indústria Alimentària i de Col·lectivitats , de la qual ha parlat en una sessió al centre universitari amb estudiants. Les seves aficions són tot el ...

Llegir tot
04.04.2022

El CETT Talent reuneix 600 alumnes i 60 empreses referents del sector turístic, gastronòmic i hoteler

Més de 600 alumnes i antics alumnes del CETT van participar en el CETT Talent , el career market place de referència del sector turístic, hoteler i gastronòmic. Celebrada a les instal·lacions del centre universitari, la proposta ha comptat amb una àmplia representació del teixit empresarial de referència dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. La jornada potencia el networking entre el...

Llegir tot
21.03.2022

El CETT explica els seus cicles, graus i màsters al Saló de l’Ensenyament i Futura

El CETT va donar conèixer els seus cicles professionals, graus universitaris, màsters i formació continuada al Saló de l’Ensenyament i Futura celebrats la setmana passada a Barcelona. El centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia ha tingut tres estands en els quals ha ofert tota la informació dels seus estudis a persones interessades a cursar-los. Estands del CET...

Llegir tot