Notícies
Resultats
La recerca al CETT-UB: més de 150 activitats durant el curs 2019-2020
El turisme cultural, la sostenibilitat turística, el rendiment i la productivitat en allotjaments turístics i restauració i la innovació gastronòmica han estat les principals línies de recerca El CETT-UB ha dut a terme durant el curs 2019-2020 més de 150 activitats relacionades amb la recerca en les seves àrees d’expertesa: turisme, hoteleria i g...
Llegir totLes 5 recomanacions clau per evitar el malbaratament alimentari durant aquestes festes de Nadal atípiques
· Els experts del CETT-UB, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, aconsellen fer un consum responsable durant aquestes festes · Planificar els menús, el nombre de comensals i reaprofitar ingredients, algunes de les principals recomanacions Les festes de Nadal seran, enguany, atípiques. Les trobades seran més reduïdes, ...
Llegir totCelebrem la cloenda del 1º Culinary Program 2018/19 amb Woosong University!
Avui, 19 de juliol, al CETT-UB hem celebrat la cerimònia de cloenda de la 1a edició del Culinary Program 2018-2019 Woosong - CETT-UB . Durant aquest primer curs acadèmic, el programa l'han format 19 estudiants de Corea del Sud de diferen...
Llegir tot