Notícies
Resultats
Article sobre el futur del turisme postpandèmia al Via Empresa
El diari digital Via Empresa publica aquest dimarts l’article Darwinisme en el sector turístic, de Joan Ramon Blaya, director de programes de digitalització i innovació del CETT-UB. El text analitza com hauran de canviar el turisme i les empreses per sobreviure la postpandèmia. En l’article, Blaya hi destaca que, d’aquest escenari, “només ens en sortirem preparant els professionals i els emp...
Llegir totEl CETT publica les conclusions de l’Observatori ‘Transformació tecnològica i talent digital en turisme’
El CETT, des del seu compromís amb la generació i transmissió de coneixement expert, publica el més destacat de la darrera edició de l’Observatori CETT, que va posar el focus en la transformació digital del sector turístic i la importància d’impulsar la formació per fer-la efectiva. L’acte va comptar amb experts de l’àmbit de la innovació i la formació, que van compartir diferents perspectiv...
Llegir tot250 Persones assisteixen a la Jornada de Portes Obertes del CETT
El CETT va celebrar dissabte passat la Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer els cicles i els graus de turisme, hoteleria i gastronomia del centre. Unes 250 persones, entre potencials estudiants i acompanyants, van conèixer els cicles i els graus del CETT gràcies a presentacions i tallers amb professorat i alumnat per mostrar l’experiència d’estudiar en aquest centre. A més dels con...
Llegir totS’obre la convocatòria dels Premis CETT Fundació Projectes Emprenedors
> Els guardons reconeixen els tres millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic > El CETT-UB crea el Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics, l’única formació a Espanya en emprenedoria en empreses i organitzacions turístiques aprofitant les oportunitats que brinda la transformació digital i la internacionalització del sector...
Llegir totEl CETT guanya el premi Hotels&Tourism de CaixaBank a la millor iniciativa institucional
La conversió de l’Hotel Alimara Barcelona en Hotel Salut, l’adaptació del CETT al format no presencial i l’ampliació del programa de beques, les iniciatives reconegudes El CETT , centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ha rebut el premi a la millor iniciativa institucional de la fase regional dels premis Hotels & T...
Llegir totEl talent digital, clau per transformar el turisme
Des de l’arribada de la pandèmia al nostre país hem vist de primera mà l’acceleració del procés de digitalització en tots els àmbits del nostre dia a dia: el teletreball, la medicina a distància o els recursos digitals al sector educatiu en són alguns exemples. La Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del CETT, reflexiona en un article d’opinió a Línia sobre la necessitat d’apostar pel talent digita...
Llegir tot70 empreses i institucions es reuneixen amb els professionals de futur del sector turístic i gastronòmic
Aquesta jornada anual s’ha consolidat com el punt de trobada entre els professionals del turisme, l’hoteleria i la gastronomia i l’alumnat i Alumni del CETT-UB En el marc del CETT Talent s’han lliurat els premis CETT Talent 2021 Una setantena d’empreses i entitats del sector turístic i gastronòmic participen avui en la 20a edició del CETT Talen...
Llegir totLa formació digital, imprescindible per a la transformació tecnològica del turisme
La reducció de la bretxa digital i el canvi de mentalitat, reptes del sector per a la transformació digital El CETT-UB , centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ha celebrat l' Observatori CETT “Transformació tecnològica i talent digital en turisme” , que ha reunit experts en innovació i formaci...
Llegir totOBSERVATORI CETT: Transformació tecnològica i talent digital en turisme
Vivim un període marcat per l’impacte de la COVID-19 i els seus efectes, en el qual la globalització, la sostenibilitat i la digitalització marquen l’economia mundial. En aquest context, el turisme ha d’apostar decididament per la transformació digital i, alhora, per la formació de professionals capaços de liderar aquest procés. És, d...
Llegir totLa connexió entre persones, un valor afegit
Descobrir nous indrets, cultures i persones és enriquidor a nivell personal i també durant l’etapa de formació, especialment en el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. La internacionalització és un component clau en aquestes disciplines i és un dels valors del CETT-UB, que compta amb programes de mobilitat internacional en 28 països de...
Llegir tot