Notícies
Resultats
5 avantatges de fer un intercanvi universitari
La Go Abroad Fair , celebrada el darrer 20 d’octubre al CETT, va reunir 150 alumnes interessades en un intercanvi internacional. La Go Abroad Fair va comptar amb diferents estands on l'alumnat del CETT va poder conèixer l'experiència de mobilitat internacional de cadascuna de les més de seixanta destinacions internacionals de mobilitat acadèmica . Estudiar a l’estranger és tot un repte: cal ...
Llegir tot3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic
El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...
Llegir totEl CETT-UB recull el reconeixement de quatre estrelles en la prestigiosa auditoria QS Stars
El CETT-UB ha estat premiat amb quatre estrelles en l'auditoria de QS Stars de Quacquarelli Symonds , rànquing de referència d'institucions d'educació superior a tot el món. Aquest reconeixement, que van recollir la directora general del CETT-UB, Elisabeth Ferrer, i el Corporate Development Director del CETT, David Peguero, atorga al CETT-UB la millor qualificació (cinc estrelles) en les cat...
Llegir totComença un nou curs acadèmic ple de novetats al CETT-UB
L'alumnat de graus universitaris i de cicles formatius ja han iniciat el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari i de referència de turisme, hoteleria i gastronomia. Un any més, el retorn a les aules compta amb un equip de professorat especialitzat que ofereix a l'alumnat del centre un model de creació i transmissió de coneixement basat exclusivament en el rigor, la innovació i l'exper...
Llegir totHotel Universitari Alimara: l'àmbit acadèmic i hoteler es fusionen al Campus CETT-UB
Al CETT-UB, School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, evolucionem l’ Hotel Alimara cap al concepte d’Hotel Universitari per tal que esdevingui un lloc essencial per a la formació, recerca i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia. D’aquesta manera, avancem en l’experiència de formació dels estudiants i creem un espai permanent de recerca i investigació que generi c...
Llegir totCol·laboració entre el CETT i el Centre Blockchain de Catalunya per impulsar projectes de l’entorn digital i tecnològic
El CETT i el Centre Blockchain de Catalunya de la Cambra de Comerç de Barcelona (CBCat) han signat un conveni de col·laboració per impulsar activitats i projectes vinculats en l’entorn digital, tecnològic de la formació. Blockchain i turisme El CBCat està promogut per la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, i té com a objectiu promoure l’adopció d’a...
Llegir totEl CETT es bolca amb la celebració del 8m, dia internacional de les dones
Un any més, el CETT , a través de la seva Comissió d’Igualtat, s’adhereix a la commemoració del 8-M Dia Internacional de les Dones amb l’objectiu de transmetre a tota la comunitat CETT la necessitat d’assolir la igualtat de gènere. Taula rodona oberta a tota la comunitat CETT L’activitat central al voltant del dia de la dona serà el proper 7 de març, a les 12h (Aules B0.7 i B0.8). La Comi...
Llegir totMaria Abellanet, co-autora d’un llibre sobre l’ús sostenible de les platges a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre
La presidenta del CETT , Maria Abellanet i Meya , és una de les autores del Llibre blanc de les platges intel·ligents de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre . Publicat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona , és un estudi que aprofundeix en el potencial de les platges per tal de millorar l’experiència dels usuaris, especialment de les famílies. Platges sostenibles a la Co...
Llegir tot“En un moment advers per al turisme, no vam abaixar els braços i vam emprendre el projecte de Beder”
David Lerma, de l'start-up de turisme Beder David Lerma té 33 anys i és responsable de producte i cofundador de Beder , un dels projectes vencedors dels Premis CETT Emprenedors . Va treballar durant treballar anys a la consultora Accenture a l'àrea de Finance & Risk, on gestionava projectes d'implementació fent de connector entre les àrees de tecnologia i negoci. Després d'aquesta experi...
Llegir totEl Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme del CETT-UB, al ‘Valor afegit’ de TV3
Classe del Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme El programa Valor afegit , de Televisió de Catalunya, s’ha fet ressò del Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme del CETT-UB . L’espai televisiu dedicat a l’economia ha parlat de grau universitari en un conjunt de peces sobre el metavers i el turisme. També hi han entrevistat Joan Ramon Blaya , director de Programes d’Innovació i...
Llegir tot