Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

12.05.2021

El CETT celebra els concursos de Cuina, Pastisseria i de Serveis de Restauració

El CETT ha acollit aquest dimarts i dimecres el XXV Concurs de Cuina i Pastisseria i el XXV Concurs de Serveis de Restauració, respectivament. Les dues iniciatives han volgut premiar la capacitat tècnica, la professionalitat i el saber fer de l'alumnat finalitzador del CETT. En el Concurs de Cuina, la guanyadora ha estat Gemma Badia i també hi han participat Marc Oliver i Javi...

Llegir tot
05.05.2021

El CETT guanya el premi Hotels&Tourism de CaixaBank a la millor iniciativa institucional

La conversió de l’Hotel Alimara Barcelona en Hotel Salut, l’adaptació del CETT al format no presencial i l’ampliació del programa de beques, les iniciatives reconegudes El CETT , centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ha rebut el premi a la millor iniciativa institucional de la fase regional dels premis Hotels & T...

Llegir tot
29.04.2021

70 empreses i institucions es reuneixen amb els professionals de futur del sector turístic i gastronòmic

CETT Talent empresa turisme gastronomia

Aquesta jornada anual s’ha consolidat com el punt de trobada entre els professionals del turisme, l’hoteleria i la gastronomia i l’alumnat i Alumni del CETT-UB En el marc del CETT Talent s’han lliurat els premis CETT Talent 2021 Una setantena d’empreses i entitats del sector turístic i gastronòmic participen avui en la 20a edició del CETT Talen...

Llegir tot
29.04.2021

El CETT incorpora una nova formació en gastronomia sostenible

cett Barcelona capital mundial de l'alimentació sostenible gastronomia

El Màster de Gastronomia Sostenible comptarà amb dues especialitats: Gestió en gastronomia circular i accessible i Innovació en cuina responsable La sostenibilitat és un objectiu i, alhora, un repte per a tots els sectors de la societat que pren encara més rellevància en l’àmbit de la gastronomia. L’alimentació té sens dubte un pa...

Llegir tot
08.04.2021

La connexió entre persones, un valor afegit

CETT estudiants internacionals estudiar a Barcelona

Descobrir nous indrets, cultures i persones és enriquidor a nivell personal i també durant l’etapa de formació, especialment en el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. La internacionalització és un component clau en aquestes disciplines i és un dels valors del CETT-UB, que compta amb programes de mobilitat internacional en 28 països de...

Llegir tot
19.03.2021

Fomentar l’alimentació sostenible, l’objectiu del projecte Menú de les Estacions

Gastronomia sostenibilitat Escola Tècnica Professional Barcelona capital mundial de l'alimentació sostenible Barcelona

El CETT col·labora en l’elaboració de les propostes gastronòmiques que es proposaran al sector de la restauració per a cada una de les estacions de l’any. Les ciutats són responsables del 70% del malbaratament al món, segons l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO), i per això el ...

Llegir tot
07.03.2021

8M: La igualtat de gènere als ulls de les dones de la Comunitat CETT

8M gènere Pla d'Igualtat CETT comunitat CETT #WeAreCETT turisme hoteleria gastronomia RSE

Les dones són un dels pilars del CETT, i així ho mostra la seva presència a la comunitat CETT, que és, en total, del 61 %. També encapçalen les posicions més altes de l’equip directiu, integrat per cinc dones -entre elles, la CEO i la gerent-, i dos homes, fet que suposa que un 71,5 % de dones ocupen el consell de direcció. Pel que fa als caps de de...

Llegir tot
25.02.2021

S’obren les inscripcions al Restaurant Pop-up del CETT

Tindrà lloc els dies 22 i 25 de març i, enguany, com a novetat, es transforma el projecte en un servei take away. La innovació i les noves tendències en restauració són part de la formació al CETT. Un exemple n’és el Restaurant Pop-up, que duen a terme els alumnes de 4t del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques. Es tr...

Llegir tot
09.02.2021

Reduir el malbaratament alimentari, un objectiu comú d’Espigoladors i el CETT

Espigoladors gastronomia malbaratament GRCiG Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Cicle Formatiu de grau superior en Direcció de Cuina alimentació cuina

El malbaratament alimentari és un repte global i un dels problemes més presents a la societat. A Europa, el malbaratament alimentari se situa entre 280 i 300 kg per habitant i any, segons indica l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO). A més, aproximadament el 85% dels aliments malbaratats a nivell mundial só...

Llegir tot
01.02.2021

Què hem après amb la pandèmia?

Maria Abellanet COVID-19 recuperació turisme hoteleria gastronomia

El turisme és un dels sectors que s’ha vist més afectat per la paràlisi provocada per l’emergència sanitària de la COVID-19. De fet, segons l’Organització Mundial del Turisme (OMT), caldran entre 2 i 4 anys per recuperar les xifres del 2019. A aquesta realitat hi fa referència la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, a Línia Sant Andreu, q...

Llegir tot