Celebració de la Jornada Tècnica "Gastronomia i Salut"
27.03.2013
El 29 d’abril va tenir lloc a l’EUHT CETT-UB i al Campus de l’Alimentació de Torribera (Santa Coloma de Gramenet), una jornada tècnica que va analitzar la resposta de la restauració comercial a les necessitats específiques de les persones amb algun tipus de restricció, intolerància, o al•lèrgia alimentària quan mengen fora de casa, així com a conèixer la problemàtica de la restauració comercial respecte a l'adaptació de la seva oferta gastronòmica per a aquests col•lectius.
Aquesta trobada, adreçada a professionals de la restauració, experts en nutrició i persones d’alguna manera vinculades als col•lectius d’afectats, és la culminació del projecte multidisciplinari “Gastronomia i Salut”, impulsat per la Universitat de Barcelona, a través del Campus d’Excel•lència Internacional (HUBc), i en el que han participat docents i especialistes en nutrició del Campus de la Alimentación Torribera (UB), el Grup d’Investigació en Nutrició Aplicada (GRNA) del Departament de Nutrició i Bromatologia (Facultat de Farmàcia), la Fundació ALICIA, i l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB, a través de l’ACE de Cuina i Gastronomia.
Al llarg de la jornada es van presentar els resultats del projecte d’investigació realitzat, es van portar a terme una sèrie de ponències i taules de debat sobre les necessitats dels afectats i el nivell d’implicació dels operadors, i es van impartir diversos tallers formatius adreçats als professionals del sector de la restauració.
Enllaç a l'àlbum de picasa
Jornada Tècnica sobre "Gastronomia i Salut" |