L'Aula Restaurant del CETT inclosa en la Guia de Restaurants de l'Ajuntament de Barcelona
11.05.2012
L'Ajuntament de Barcelona ha presentat aquest dijous el llibre 'Restaurants de Barcelona', escrit pel periodista Julià Peiró i editat pel mateix consistori, que recull una selecció de 257 restaurants representatius de l'oferta gastronòmica de la capital catalana. L'Aula Restaurant del CETT apareix a la plana 25 de la guia.
L'obra, de 279 pàgines i escrita en català, castellà i anglès, s'ha llançat amb una primera tirada de 1.500 exemplars a un preu de 40 euros cadascun, i té un pròleg de l'alcalde, Xavier Trias; del regidor de Comerç, Consum i Mercats, Raimond Blasi, i del propi autor, qui indica que selecció s'ha fet d'acord amb les aportacions ciutadanes a través d'internet.
La relació d'establiments es presenta ordenada per ordre alfabètic i d'acord amb catorze temàtiques --entre les quals hi ha cuina catalana, de mercat i creativa--, i conté fotografies detallades de l'interior de cada restaurant.
L'obra, de 279 pàgines i escrita en català, castellà i anglès, s'ha llançat amb una primera tirada de 1.500 exemplars a un preu de 40 euros cadascun, i té un pròleg de l'alcalde, Xavier Trias; del regidor de Comerç, Consum i Mercats, Raimond Blasi, i del propi autor, qui indica que selecció s'ha fet d'acord amb les aportacions ciutadanes a través d'internet.
La relació d'establiments es presenta ordenada per ordre alfabètic i d'acord amb catorze temàtiques --entre les quals hi ha cuina catalana, de mercat i creativa--, i conté fotografies detallades de l'interior de cada restaurant.
Font. Ajuntament de Barcelona