Alimentaria 2012. Reconeguda participació dels alumnes d'hoteleria del CETT
30.03.2012
El professorat i més de 50 alumnes de l’Escola d’Hoteleria han participat novament a la Fira Alimentaria col•laborant en nombroses activitats, donant suport tècnic i en el disseny de les elaboracions, tant pel que fa a cuina i al servei de sala, donant suport a xefs de renom , realitzant demostracions de productes, serveis de tasts, degustacions...etc.
Alimentaria Barcelona és el Saló Internacional de l’Alimentació i de les Begudes més important d’Espanya i un dels principals en l’àmbit internacional. L’Escola d’Hoteleria va participar en els salons: Restaurama, Intervin, Pavelló de les Autonomies i Interlact...
Alimentaria va tenir lloc des del 26 al 29 de març al recinte de Fira de Barcelona –Gran Via.
Alimentaria Barcelona és el Saló Internacional de l’Alimentació i de les Begudes més important d’Espanya i un dels principals en l’àmbit internacional. L’Escola d’Hoteleria va participar en els salons: Restaurama, Intervin, Pavelló de les Autonomies i Interlact...
Alimentaria va tenir lloc des del 26 al 29 de març al recinte de Fira de Barcelona –Gran Via.