Isabel Lugo, professora de l'Escola d'Hoteleria del CETT, presenta el seu llibre "En la mesa del César"
![Isabel Lugo, professora de l'Escola d'Hoteleria del CETT, presenta el seu llibre "En la mesa del César"](/fitxers/Espais/1/Any 2010/Maig/mesa del cesar.jpg?maxwidth=1024&as=webp)
En el seu amè recorregut per la història de la Gastronomia al voltant del Mare Nostrum, Isabel Lugo ens convida a descobrir no solament que menjaven, sinó també com cuinaven els habitants de l'Antiguitat. I, alhora, ens dóna pautes per poder interpretar les diferents receptes que s'han conservat i per posar-les en pràctica en l'actualitat. Una pura delícia per als amants de la bona gastronomia, per a tots els que es diverteixen amb l'art dels fogons i per a aquells que saben assaborir una bona ració del vessant més domèstic de les grans històries...
Isabel Lugo, és professora i investigadora d'Història de la Gastronomia del CETT.