Presentació de la nova Guia de Turisme Gastronòmic a Espanya al CETT
L’Escola d’Hoteleria CETT ha ser l’escola elegida per a la presentació de la nova Guia del Turisme Gastronòmic a Espanya d’ ANAYA TOURING CLUB. L'acte que va tenir lloc el dijous 30 d’octubre, va comptar amb la presència de l’autor Francesc Ribes, l’editora Mercès de Castro i Idil·li Tàpia, directiu de la Federació Catalana de Productors d'Aliments de Qualitat, D.O.P i I.G.P. que varen desgranar els secrets de la guia.
Es tracta de la primera publicació de turisme gastronòmic del nostre mercat editorial que recorre les comunitats autònomes a través dels productes mes exquisits dels seus rebosts i que, com gran novetat, presenta els llocs de producció d' aquests aliments com a noves destinacions turístiques: una fàbrica de formatge, una almazara, una almadrava... Després de la presentació, els alumnes de l’Escola d’Hoteleria CETT van elaborar una degustació amb una selecció de productes de qualitat de Catalunya, regats amb cava Raventós.