Consulta el número 33 del TOT CETT
Ja podeu consultar online l’ exemplar 33 de la revista TOT CETT que vam publicar el passat mes d’abril, coincidint amb l’entrega dels XXXIII Premis Alimara.
En aquest número 33, recordem la visita del M.Hble Sr. Carles Puigdemont amb motiu les la inauguració de les noves instal·lacions del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB.
Entrevistem al nou rector de la Universitat de Barcelona, el Dr. Joan Elias; parlem del Turisme Intel·ligent i fem un recull de les notícies més destacades des de novembre, tant en formació com en estudis i recerca.
També ens fem ressò del Projecte EMbleMàtic i el turisme responsable i la Ciutat Educadora entre d’altres.
Recorda que trobaràs aquest nou exemplar a la recepció del CETT, a l’Hotel Alimara, a l’Àgora BCN i al Centre de recursos.
Si vols, també pots consultar tot el número via online fent clic aquí, o llegir l’article que més t’interessi fent clic damunt del titular.
Editorial
Notícies
EL SALÓ CELEBRA 25 ANYS amb ofertes especials i noves propostes per personalitzar el viatge
3a edició del BARCELONA TOURISM SUMMIT
OPEN CAMP fa reviure als visitants els 25 anys dels Jocs Olímpics del 92 en la seva segona temporada
Barcelona, el repte de GOVERNAR EL TURISME
1a reunió de la TAULA SECTORIAL de turisme i habitatge
INTO 2016 i el turisme experiencial
Opinió
CETT en Acció
L'ALUMNAT del CETT INAUGURA les instal·lacions amb una FESTA
Àgora BCN celebra el Torneig Esportiu CETT 2017
Els premiats dels XXXIII PREMIS ALIMARA TURISME 360
GASPAR ESPUÑA I BERGA, guardonat en els PREMIS DEL CONSELL CATALÀ
El CETT-UB adopta la tecnologia HOSCO com a PLATAFORMA PRÒPIA D'INTERMEDIACIÓ
HEALTHY EVENTS ALIMARA: garantint el benestar dels hostes
EL CETT als mitjans de COMUNICACIÓ
Tema
EL TURISME RESPONSABLE I LA CIUTAT EDUCADORA
Entrevista
JOAN ELIAS, rector de la Universitat de Barcelona
CETT Formació
7*MICHELIN es reuneixen a la XI TROBADA GASTRONÒMICA CETT
Es presenten noves DADES de L'OTR a PALMA DE MALLORCA i a GALÍCIA
El CURS D'EXPERT EN REVENUE MANAGEMENT, la formació indispensable
Les pràctiques a L'HOTEL CASA FUSTER, una oportunitat única
SORTIDES formatives de l'alumnat
La recepta de l'Escola d'Hoteleria
Ceviche de sorell, camarons, cireres, rave. blat de moro, sisho morat i salicòrnia
Coneguem Catalunya
Nova estratègia per a la promoció del turisme cultural
CETT Alumni
Ciència i Cuina
La "CUINA MOLECULAR" també entén de farines i midons
Internacional
L'APRENENTATGE a l'estranger: noves oportunitats per a la FORMACIÓ
GO ABROAD WITH CETT-UB, la jornada sobre mobilitat acadèmica
Estudis i investigacions
Volum especial de la revista ARA dedicat a l'STCB
El CETT participa en el PROJECTE EMBLEMÀTIC, seleccionat per la Unió Europea
Turisme, LITERATURA i BARCELONA
Aproximació a l'ús de SISTEMES de FIDELITZACIÓ en el sector hoteler
El procés de CONSUM i la generació d'EXPERIÈNCIES en el sector hoteler
Mirades que construeixen les CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
Recursos turístics