Vinyet Capdet participa com a jurat de la 8a edició del Premi UB – Ferran Adrià amb Gallina Blanca
![Vinyet Capdet participa com a jurat de la 8a edició del Premi UB – Ferran Adrià amb Gallina Blanca](/fitxers/Espais/1/Any 2017/07 Juliol/155_ferran_adria_gallina_blanca_CETT.jpg?maxwidth=1024&as=webp)
Vinyet Capdet, coordinadora acadèmica del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT, va participar el passat 10 de juliol com a membre de jurat de la 8a edició del Premi UB – Ferran Adrià amb Gallina Blanca, en representació del CETT-UB, organitzat per la Universitat de Barcelona en el marc dels objectius del Campus de l'Alimentació de Torribera
Amb l’objectiu d’afavorir
treballs de recerca de batxillerat sobre el fet alimentari, i que relacionin
les diverses ciències, com la Nutrició Humana i Dietètica, i la
Ciència i la Tecnologia dels Aliments, amb les realitats quotidianes,
la Universitat de Barcelona convoca des de fa 8 anys aquest premi.
Podeu consultar els guanyadors d’aquesta edició, i ampliar la informació d’aquest premi aquí.