Cuina i Cultura Gastronòmica Xinesa al CETT, dins d'Els Juliols de la UB
Del 10 al 14 de juliol, tornem a impartir al CETT el curs La Xina: Cuina i Cultura Gastronòmica, en el marc d'Els Juliols de la UB, un curs coordinat pel CETT i la Fundació Institut Confuci de Barcelona.
La Xina posseeix una de les gastronomies més riques
i antigues del món. Les seves tradicions culinàries són el reflex d’una cultura
refinada i ancestral que, no obstant això, és present de forma natural en
l’alimentació quotidiana de la seva gent, per senzilla que sigui. Però, tot i
ser una de les cuines més difoses internacionalment i malgrat ser present a
totes les ciutats del món, és també una de les més desconegudes en la seva
autèntica essència.
Aquest curs dona a conèixer les arrels i els fonaments d’aquesta gastronomia
mil·lenària i proposa una sèrie de demostracions culinàries per conèixer de
forma pràctica els ingredients, les tècniques i les característiques
particulars dels diferents estils culinaris de la Xina.
L’horari del curs serà de 16h a 20.30h. Podeu veure el programa complet aquí.