Arriba el Tast a la Rambla!
Des d’avui i fins l 11 de juny, es celebra una nova edició del Tast a la Rambla. De nou, i ja en son quatre anys, participem d’aquestes jornades gastronòmiques amb els nostres professors i alumnes.
Enguany, un grup de 45 alumnes, 30 de cuina i 15 de sala, acompanyats de 7 professors del CETT, ajudaran en el servei de 50 restaurants i més de 70 xefs.
Els xefs més reconeguts de la ciutat a l’abast en un recorregut deliciós. A triar: Els de la Cuina tradicional, els de la Cuina d’autor, els de les cuines petites de Tapes i platillos, els més grans de la Pastisseria, etc
El gran espectacle de les millors cuines barcelonines per a tothom durant quatre dies plens de festa. Amb caves, vins, vermuts, cerveses… i classes molt entenedores en directe impartides pels cuiners més mediàtics, en un escenari amb cuina al viu i, al Centre d’Arts Santa Mònica tasts de les millors marques.
El Tast de la Rambla en números:
50 restaurants
74 xefs
41 tallers
4 dies
Consulta el programa complet en aquest enllaç.