Fotografia de: Entreguem els premis dels Concursos d’Hoteleria | CETT
Universitat de Barcelona

Entreguem els premis dels Concursos d’Hoteleria

25.05.2017
 
Entreguem els premis dels Concursos d’Hoteleria

Dimecres 25 de maig van entregar-se els premis de l’XI Concurs de Cocteleria Bacardi-CETT i del XII Concurs de Cuina i Restaurant del CETT, en el marc de l’Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles Formatius d’Hoteleria.

El Sr. Estanislau Vidal-Folch, subdirector general de Programes, Formació i Innovació de la Generalitat de Catalunya va entregar, juntament amb Nan Ferreres, els premis dels guanyadors de l’XI Concurs de Cocteleria Bacardi-CETT. Laia Aribó, és l’alumna que s’ha emportat el segon premi amb el seu còctel “Star Apple”. El primer premi ha estat per Miquel Miró, que va presentar el còctel “Yezzy”.

El Sr. Alex Galí, coordinador general de la Fundació Damm, acompanyat de la Dra. Maria Abellanet i Meya, van entregar el premi del XXII Concurs de Cuina i Restaurant del CETT als alumnes guanyadors Alejandra Membibre, Matias Trelis, Assumpta Roig, Montse Llebot i Laia Aribó.

Podeu veure les fotografies del lliurament dels premis aquí.


Reviu les dues jornades dels concursos, amb els vídeos que et deixem a continuació.

  

Categories
Concurs Cocteleria Bacardi-CETT Concurs Cuina Restaurant CETT Bacardi Hoteleria gastronomia