Entreguem els premis dels Concursos d’Hoteleria
Dimecres 25 de maig van entregar-se els premis
de l’XI Concurs de Cocteleria Bacardi-CETT i del XII Concurs de Cuina i Restaurant del CETT, en el marc de l’Acte de Lliurament de Diplomes dels
Cicles Formatius d’Hoteleria.
El Sr. Estanislau Vidal-Folch, subdirector
general de Programes, Formació i Innovació de la Generalitat de Catalunya va
entregar, juntament amb Nan Ferreres, els premis dels guanyadors de l’XI
Concurs de Cocteleria Bacardi-CETT. Laia
Aribó, és l’alumna que s’ha emportat el segon premi amb el seu còctel “Star
Apple”. El primer premi ha estat per Miquel
Miró, que va presentar el còctel “Yezzy”.
El Sr. Alex Galí, coordinador general de la Fundació Damm, acompanyat de la Dra.
Maria Abellanet i Meya, van entregar el premi del XXII Concurs de Cuina i
Restaurant del CETT als alumnes guanyadors Alejandra Membibre, Matias Trelis,
Assumpta Roig, Montse Llebot i Laia Aribó.
Podeu veure les fotografies del lliurament dels premis aquí.
Reviu les dues jornades dels concursos, amb els vídeos que et deixem a continuació.