Fotografia de: Arriba el XI Concurs de Cocteleria Bacardí CETT 2017! | CETT
Universitat de Barcelona

Arriba el XI Concurs de Cocteleria Bacardí CETT 2017!

18.05.2017
 
Arriba el XI Concurs de Cocteleria Bacardí CETT 2017!

Avui, dijous 18 de maig, celebrem el XI Concurs de Cocteleria Bacardí-CETT 2017 “Mix it up con Star of Bombay”.

En aquest concurs, que es desenvolupa a l’Hotel Alimara Barcelona, participen 7 alumnes finalistes del CETT que realitzaran una recepta de còctel innovadora que porti com a base aquest famós destil·lat, el rom.

El concurs comptarà amb un jurat degustador i un de tècnic, ambdós, formats per a figures destacades del sector.

El jurat degustador està format per Jesús Bilbao (regional Manager de bacardí), Eduard Campos (Bartender de la cocteleria Negroni) i Nan Ferreres (Directora de l’Escola Tècnica Professional CETT).

El jurat tècnic el representa Sergi Soto (City Trade Ambassador), Jerónimo Vázquez (head bartender de Boadas), Maite Targell (Field Sales Coordinator) i (Group Bar Manager del grup ElBarri).

L’alumnat finalista que participarà en aquesta edició és:

  • Laia Aribó Romero - Apple star
  • Ignasi Bustamante Bornancini - Ella
  • Guillem Delgado Barnadas- East side star
  • Carlos Alfredo Grullon Cepeda - British passion
  • Francesc Lozano Rius- Gin cheese
  • Miquel Miró i Montoya- Yezzy
  • Francisco Terres Lengronne- The queen’s tea

Els guanyadors es coneixeran el durant l'Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles d'Hoteleria, el 24 de maig.

Categories
CETT cocteleria Bacardí concurs bartenders gastronomia