L’alumne Francesc Ascón participa a la Final de Maestro Espresso Illy Spazziale
El proper 11 de maig tindrà lloc la Final del concurs Maestro Espresso ILLY Spaziiale, en la que participarà l’alumne de 1r curs de Tècnic
Superior de Direcció de Serveis de Restauració, Francesc Ascón, com a representant del CETT, després d’haver
superat la semi-final que va tenir lloc a l’espai La Spaziale de Barcelona el
passat 27 de març.
La
final, que tindrà lloc a Le Meridien, determinarà el guanyador de la dècima
edició del “Maestro Espresso Junior” 2016-2017, organitzat per illycaffè i Spaziale. Joves de
diferents escoles d’hostaleria i restauració d’Andalusia, Aragó, Catalunya,
Castella i Lleó, Galicia, Illes Balears, Illes Canàries, La Rioja, Murcia i
Portugal, es disputaran el pòdium treballant com en les proves classificatòries,
posant a punt la maquinària i ajustant els paràmetres necessaris de temps, volum
i dosis de cafè per preparar, elaborar, extreure i presentar en 10 minuts dos
espressos i dos cappuccinos.
Miguel Tacoronte és el professor del CETT que acompanyarà al Francesc en la prova final.
L’objectiu del concurs és difondre la cultura del cafè
a través de la formació teòrica i pràctica.
Li desitgem molta sort al Francesc!!!