Fotografia de: Un alumne del CETT participa en el I Concurs nacional “Aguacate en la cocina” | CETT
Universitat de Barcelona

Un alumne del CETT participa en el I Concurs nacional “Aguacate en la cocina”

22.03.2017
 
Un alumne del CETT participa en el I Concurs nacional “Aguacate en la cocina”

Divendres 24 de març se celebra el I Concurs nacional “Aguacate en la cocina” a l’Escola Castillo del Marqués de Màlaga, organitzat per l'empresa TROPS, i adreçat a alumnes d’hosteleria i cuina d’àmbit nacional. Els participants han de realitzar un plat a on l'ingredient protagonista es l'alvocat.

Marc Cano, alumne del CETT, que actualmente està cursant segon curs del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, prepararà un Cremós d'alvocat amb gambes aromàtiques i amanida de cítrics.

L’objectiu del concurs "Aguacate en la cocina" és que els joves valors de la cuina i els futurs xefs demostrin la qualitat de l’ensenyança que reben a les escoles i mostrin el seu talent, la seva imaginació i creativitat com a futures generacions de cuiners.

¡Des del CETT li desitgem molta sort al Marc!

Podeu ampliar la informació del concurs aquí.

Categories
CETT Alvocat concurs gastronomia Málaga trops cuina