Un alumne del CETT participa en el I Concurs nacional “Aguacate en la cocina”
Divendres 24 de març se celebra el I Concurs nacional “Aguacate en la cocina” a l’Escola Castillo del Marqués de Màlaga, organitzat per l'empresa TROPS, i adreçat a alumnes d’hosteleria i cuina d’àmbit nacional. Els participants han de realitzar un plat a on l'ingredient protagonista es l'alvocat.
Marc Cano, alumne del CETT, que actualmente està cursant
segon curs del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, prepararà un
Cremós d'alvocat amb gambes aromàtiques i amanida de cítrics.
L’objectiu del concurs "Aguacate en la cocina" és que els joves valors de la cuina i
els futurs xefs demostrin la qualitat de l’ensenyança que reben a les escoles i
mostrin el seu talent, la seva imaginació i creativitat com a futures
generacions de cuiners.
¡Des del CETT li desitgem molta sort al Marc!
Podeu ampliar la informació del concurs aquí.