César Cánovas i Federico Ruiz, forman part del jurat d’experts del concurs Camarero del Año
Avui, 30 de novembre, es celebra una nova edició, la tercera, del Concurso Camarero del Año. Aquesta tercera edició es celebra, de nou, conjuntament amb el VII Concurso de Cocinero del Año.
El professor del CETT-UB expert en summilleria, César Cánovas i Federico Ruiz, professor de sala; formaran part del jurat d’experts que seleccionaran el cambrer guanyador d’aquesta primera semifinal.
Els cinc cambrers participants en aquesta primera semifinal del nord-est peninsular són: Robert Herruzo Winson, Xoyo Eivissa, Grup Borabora (Eivissa); Unai Mata Falcó, Restaurant Spoonik, (Barcelona); Arnau Puig Villanueva, Restaurant Lasarte, (3 *) (Barcelona); Iván Ruiz Tamarit, LOCatamos (Barcelona) i Joan Valls Schmitt, Restaurant Le Gourmand Mataró (Mataró, Barcelona).
Amplia tota la informació, aquí.