Caviar de Tòfona el nou projecte del Grup de Recerca de Cuina i Gastronomia CETT-UB
Caviar de Tòfona se’ns va plantejar un repte: Dotar al caviar de tòfona; sovint,només utilitzat com a decoració; de noves vies d’aplicació dins el món de la gastronomia.
Filipe Celis, del Grup de Recerca de Cuina i Gastronomia CETT-UB junt amb l’alumna de 1r del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, Ariadna Mayral van desenvolupar receptes de cuina, pastisseria i cocteleria amb aquest producte. Montserrat Saperas, ha coordinat tot el projecte.
El resultat final va ser un document base per a que l’empresa publiqués un receptari, amb tècniques per cuiners professionals però també amb receptes concretes amb fotografies pels consumidors gourmet.
El projecte es va desenvolupar amb la participació de l’empresa que va aportar el producte i va assistir a les proves i intercanvis de punts de vista.
Consulta totes les receptes, aquí.