42 alumnes del CETT participen en el sopar del Català de l'Any
El ‘Català de l’any’ és un reconeixement a nivell de Catalunya, organitzat per El Periódico, que té com a objectiu premiar el personatge més destacat, influent i estimat pel públic català.
Aquest any, es celebrarà al Teatre Nacional de Catalunya, el dijous 7 d’abril.
Un cop acabat l’acte, es farà un còctel-sopar, en el que participem amb 16 alumnes que donaran suport a molts dels millors cuiners de Catalunya. Per altra banda, 26 alumnes més realitzaran el servei a sala.
L’elaboració del sopar correrà a càrrec de Ferran Adrià, Carme Ruscalleda i Joan Roca, que dirigeixen des de 2007 a diferents cuiners de renom per a sorprendre als més de 600 convidats. Aquest any, entre aquests cuiners, hi trobarem a Jordi Roca, Fina Puigdevall, Paco Pérez, Nandu Jubany, Carles Gaig, Sergio i Javier Torres, Sergio Humada, Paco Méndez i Albert Adrià, Mey Hofman i Christian Escribà.