L’alumna del CETT, Sònia Tur, una de les guanyadores de la 30ena Edició de Cuina Jove de Catalunya
Avui, dilluns 4 d’abril, dins la Jornada Universitària de Gastronomia de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, s’ha celebrat la 30ena Edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya, en el que es fa entrega del títol al Millor Cuiner Jove de Catalunya.
L’alumna del CETT, Sònia Tur, de 2n curs de Tècnic Superior de Direcció de Cuina ha guanyat el premi a la destresa i millor tècnica d’elaboració, atorgat per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia.
La temàtica del concurs era la presència de la fruita a l’alta cuina i el plat que ha presentat ha estat “Aires de Primavera” amb els maduixots dels Maresme com a protagonistes absoluts.
Moltes felicitats Sonia, ens encanta veure’t així de contenta.