Fotografia de: Presentem les línies de recerca del Grup de Recerca Cuina i Gastronomia als Matins d’Innovació | CETT
Universitat de Barcelona

Presentem les línies de recerca del Grup de Recerca Cuina i Gastronomia als Matins d’Innovació

07.07.2015
 
Presentem les línies de recerca del Grup de Recerca Cuina i Gastronomia als Matins d’Innovació

La professora del CETT Montserrat Saperas ha presentat les línies de recerca del Grup de Recerca del CETT Cuina i Gastronomia, en el seminari tècnic Matins d’Innovació: recerca en gastronomia industrial (HORECA) a Catalunya.

 

El CETT desenvolupa projectes de recerca, mitjançant els Grups de Recerca, amb la finalitat d’aportar coneixement expert i innovacions, que permetin al sector mantenir i millorar la seva competitivitat, mitjançant la recerca aplicada i la transferència de coneixement.

Les línies de recerca que es plantegen des del Grup de Recerca de Cuina i Gastronomia són les següents:

1. Innovació gastronòmica
  • Bullipèdia: socis col·laboradors
  • En Alta Gastronomia
  • En la Indústria alimentaria
  • En eïnes de ciència sensorial aplicada a la Restauració
2. La Salut en l’entorn de la Restauració
  • Intoleràncies i Restauració
  • Altres maneres de menjar
3. Patrimoni culinari
  • Cuina Catalana ( evolució dels plats tradicionals a la nova restauració)
  • Identitats culinàries en la Mediterrània

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) promou, en el marc del Pla estratègic de Recerca, Innovació i Transferència agroalimentària de Catalunya, aquest seminari tècnic amb el propòsit de conèixer les activitats de recerca i d’experimentació en gastronomia industrial i obrir un debat. Per fer-ho es comptarà amb els principals organismes que realitzen recerca en aquest àmbit així com amb la representació d’empreses del sector.

Per més informació del programa de la jornada aquí.

Categories
Grup Recerca Cuina Gastronomia Montserrat Saperas CETT Matins Innovació HORECA