Fotografia de: Viatge als Sentits de la Terra: publicat el receptari amb textos d'Isabel Lugo | CETT
Universitat de Barcelona

Viatge als Sentits de la Terra: publicat el receptari amb textos d'Isabel Lugo

06.07.2015
 
Viatge als Sentits de la Terra: publicat el receptari amb textos d'Isabel Lugo

En motiu de la I Nit del Gourmet Català, es va publicar el receptari Viatge als Sentits de la Terra. La professora del CETT Isabel Lugo ha estat l'encarregada d'escriure'n els textos gastronòmics. Els temes que s’hi tracten són:

  • Territori, gastronomia i diversitat
  • Cereals
  • Carns i embotits
  • El Mar
  • Lactis
  • Paisatges d’olivera
  • Fonts d’aigua, vi i cervesa
  • Un toc dolç
  • Condiments

En el llibre, publicat per Catalonia Gourmet, es troba també un recull de 12 receptes del xef Albert Marimon.

Podeu consultar de forma online el receptari que es va entregar als assistents de la gala en aquest enllaç: CATALONIA GOURMET i la gastronomia

Categories
Nit del Gourmet Catalonia Gourmet Isabel Lugo receptari gastronomia CETT