El menjar de carrer triomfa. Reportatge de La Vanguardia amb Montserrat Saperas
![El menjar de carrer triomfa. Reportatge de La Vanguardia amb Montserrat Saperas](/fitxers/Espais/1/Any 2015/07 Juliol/44_street_food_CETT_Montserrat_Saperas.jpg?maxwidth=1024&as=webp)
El passat dilluns 29 de juny, La Vanguardia va entrevistar la professora del CETT Montserrat Saperas arrel del projecte “Street food”, ¿un revival de la comida callejera o una adaptación a los nuevos tiempos? que es va presentar al IV Congrés internacional del Observatorio de la Alimentación el passat 11 de juliol.
El reportatge versa sobre la oferta i el públic que acudeix als “Street Food”, els quals creixen de forma exponencial. Es destaca una radiografia del sector a Espanya obtinguda a partir del projecte d’investigació del Grup de Recerca de Cuina i Gastonomia que Saperas coordina.
Podeu llegir el reportatge sencer aquí.
Fotografia: La Vanguardia