LA INNOVACIÓ COMENÇA A LES AULES
- Aprendràs les claus dels processos d’innovació aplicades al sector turístic gastronòmic i culinari per crear productes i desenvolupar destinacions de valor diferencial.
- Una formació transversal: adquiriràs una formació que abasta des del concepte de patrimoni culinari i gastronòmic, la creació d’un relat o storytelling impactant, fins a la creació d’experiències memorables combinant tradició i avantguarda culinàries.
- Crearàs experiències innovadores vinculades al patrimoni culinari i gastronòmic, basades en les noves tendències originades, en molts casos, per la innovació culinària i els canvis en els hàbits de consum.
- **Coneixeràs la història i antropologia de la gastronomia que t'ajudaran a definir el relat gastronòmic d'un destí o producte turístic.
- Aprendràs les claus de l’èxit de l’organització d’un esdeveniment gastronòmic i els elements més rellevants per al desenvolupament del turisme gastronòmic en una destinació.
- Estimularàs les teves competències creatives i de treball en equip a través del design thinking o el customer journey, al mateix temps que aplicaràs els coneixements adquirits.
- Aprendràs a utilitzar de manera sostenible els recursos patrimonials culinaris i gastronòmics d’un territori.
- Crearàs productes que generin relacions d’èxit i duradores entre el turisme i el patrimoni culinari i gastronòmic.